רופא עיניים טוב לנער

• הוסף לסימניות
רופאת העיניים לא מוכנה לקבל מחמת הגיל. (13)
מחפשים רופא טוב שיאבחן בעז"ה נכון,
המקבל מטעם קופ"ח כללית וזמינות התורים הגיונית. (לא כמו ההוא שהתור הפנוי הקרוב אצלו באלול) באיזור ירושלים או המרכז.
העניין דחוף, טרום ישיבה קטנה.
נשמח לקבל המלצות.
תודה.

• הוסף לסימניות
תפנו לעסקנים מומחים בירושלים כמו הרב בני פישר 02-6442000
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג אם הוא עובד אם כללית,
אבל בדקתם מה עם ד"ר רבינוביץ?

אם יש תור רק לאלול, אפשר ללחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;770670:
רפואה שלימה
לא מדובר במשהו היסטרי, כולה בדיקת ראיה. אבל מחפשים רופא טוב שלא יחלק מספרים בכיף ללא בדיקה מדוקדקת.

• הוסף לסימניות
אנחנו אצל נויפלד ואנחנו מרוצים. אני לא יודעת במה מדובר, אבל אם זה עניין של מיקוד ראיה אז ביקור ראשון אצל האורתופתיקאית (יש תורים זמינים) ואם היא מחליטה שזה דחוף אז הופ! ויש לכם תור תוך חודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;770688:
לא מדובר במשהו היסטרי, כולה בדיקת ראיה. אבל מחפשים רופא טוב שלא יחלק מספרים בכיף ללא בדיקה מדוקדקת.
למה את צריכה דווקא רופא ולא אופטימטריסט?

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה לאבחון מספר צריך רופא, לא?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול (את מרשה, נויה?)

תינוקת בת פחות משנה, שעין אחת שלה נראית לפתע לא ממוקדת.
יש לחשוש? לשאול? וא"כ איפה (מאוחדת)? תודה ליועצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;770699:
קופצת על האשכול (את מרשה, נויה?)

תינוקת בת פחות משנה, שעין אחת שלה נראית לפתע לא ממוקדת.
יש לחשוש? לשאול? וא"כ איפה (מאוחדת)? תודה ליועצים.
במאוחדת. אני ממליצה בחום רב על דר' קטי ברגוויק, מקבלת בירושלים ברב שפע, ובמודיעין.
הייתי מרוצה מאוד מאוד מהאבחנה, המעקב, הגישה, ההבנה (עוד פלוס- חרדית)
וחשוב לטפל מהר, למרות שזה מדכא לחשוב על פעוטה חיננית במשקפיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;770701:
פעוטה חיננית במשקפיים.
בטוח שחייבים משקפיים לכזה דבר? הרגת אותי.

זה ממש משו חדש מכעת, שרק אביה הבחין. אני אפילו לא רואה את זה...
כולה עין לא ממוקדת, למה משקפיים????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;770702:

פזילה- משקפיים מגדילות מתקנות. מה ההסבר לפלא? לא למדתי רפואת עיניים, אבל את השיפור במראה העין הבורחת ראיתי.
אם מדובר בעין עצלה זה תלוי מה הפער בין העיניים, ומה שיטת הרופא- אצליו טיפלו דבר ראשון במשקפיים ואחר כך גם עם רטייה על עין אחת.
(והוא היה כזה מתוקי עם תלתלים בן שנתיים וחצי, והייתי צריכה להרכיב לו משקפיים.
אז זה היה נראה לי אסון בקנה מידה, היום קיבלתי פרופורציות
ואני מודה לה' שיש דרך לטפל מוקדם בעניינים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;770702:

כמה שיותר מוקדם!!!
אצלנו כבר ב"ה גילינו עוד לפני שסיים את שנתו הראשונה, וזה בזכות אחותו הגדולה, שפזלה (ב"ה בלשון עבר) אף היא. אל תתעכבי. ככל שהטיפול מתחיל בשלב מוקדם יותר הוא קצר יותר (המצב מחמיר בלי טיפול). התפתחות תקינה של העין חשובה מאוד.

נוי, לא ידוע לי שצריך רופא, אבל זה לא התחום שלי ב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;770722:
כמה שיותר מוקדם!!!
אצלנו כבר ב"ה גילינו עוד לפני שסיים את שנתו הראשונה, וזה בזכות אחותו הגדולה, שפזלה (ב"ה בלשון עבר) אף היא. אל תתעכבי. ככל שהטיפול מתחיל בשלב מוקדם יותר הוא קצר יותר (המצב מחמיר בלי טיפול). התפתחות תקינה של העין חשובה מאוד.

נוי, לא ידוע לי שצריך רופא, אבל זה לא התחום שלי ב"ה.
זה אומר שתצטרך משקפיים רק לתקופה קצרה, נגיד כמה חודשים ודי?
ואינמצב שזו סתם אשליה אופטית????

• הוסף לסימניות
אני גם קופצת על האשכול
במחילה...
מחכה לעוד המלצות על רופא טוב באזור ביתר-ירושלים במאוחדת.
היתי אצל אחד ולא מצא חן בעיני נראה ל שטחי מידי
מעדיפה עוד חוות דעת-לילד בן 4

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;770738:
זה אומר שתצטרך משקפיים רק לתקופה קצרה, נגיד כמה חודשים ודי?
ואינמצב שזו סתם אשליה אופטית????

יש מצב לכל.
רק רופא עינים יכול לקבוע דברים כאלו.
מנסיון - הבן לי (כיום בן שבע) מגיל אפס כולם אמרו לי שהוא פוזל, אבל קביעת רופאי עינם (יותר מאחד) היתה שזה גשר אף רחב ונותן אשליה של פזילה. היום ברוך ה' אין זכר וגם לא אשליה.

אבל באופן כללי גם אם את לא רואה בעיה כדאי לקחת ילדה בת שנה לבדיקת עינים אצל רופא. מנסיון של שנים עם עינים, ולפי המלצת רופא דגול (ד"ר סטולוביץ' אם שמעת עליו) ההמצלה היא לבדוק ילדים בגיל שנה, שלוש ובגיל שש לפני כיתה א'.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770771:
יש מצב לכל.
מנסיון - הבן לי (כיום בן שבע) מגיל אפס כולם אמרו לי שהוא פוזל, אבל קביעת רופאי עינם (יותר מאחד) היתה שזה גשר אף רחב ונותן אשליה של פזילה. היום ברוך ה' אין זכר וגם לא אשליה.

אבל באופן כללי גם אם את לא רואה בעיה כדאי לקחת ילדה בת שנה לבדיקת עינים אצל רופא. מנסיון של שנים עם עינים, ולפי המלצת רופא דגול (ד"ר סטולוביץ' אם שמעת עליו) ההמצלה היא לבדוק ילדים בגיל שנה, שלוש ובגיל שש לפני כיתה א'.

בהצלחה
חני
גם לי אמר רופא על אחד הילדים (בגיל חצי שנה) שזו בעיה של גשר אף רחב, ולכן בגיל שנתיים שהוא פזל -לא התייחסתי, בגיל 3 המשיך לפזול אמרתי לסבתות:"הרופא אמר 'גשר אף רחב'" בגיל שלוש וחצי הוא יצא בתמונות של פורים פזלן שכזה שרצתי לרופאה (זו שהמלצתי עליה למעלה) יצאנו עם משקפיים +צילינדר והפזילה טופלה סוף כל סוף.
היום הבחור הנאה בן 8 ובלי משקפיים. המספר ירד ל-0 תודה לה' וטוב שתפסנו את הרכבת טרם יהיה מאוחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770771:
יש מצב לכל.

בהצלחה
חני
תודה לך :)
זה פשוט כ"כ הלחיץ אותי... כי מדובר כאמור במשו זעיר מזעיר שאך ורק אביה רואה אותו (וגם הוא טוען שמדובר כולה במילימטרים בודדים של אי מיקוד), אפילו אני לא רואה כלום, כמה שמנסה! ולא אף אחד אחר (ומסתכלים עליה הרבה אנשים... היא משו נדיר, לא אני אמרתי :p)
והיא כזו קטנטנה (פחות מ-10 חודשים!) וכ"כ מדהימה, שאינמצב לדמיין אותה עם זוג זגוגיות ענק על החוטם הדבשי... :eek::(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;770779:
גם לי אמר רופא על אחד הילדים (בגיל חצי שנה) שזו בעיה של גשר אף רחב, ולכן בגיל שנתיים שהוא פזל -לא התייחסתי, בגיל 3 המשיך לפזול אמרתי לסבתות:"הרופא אמר 'גשר אף רחב'" בגיל שלוש וחצי הוא יצא בתמונות של פורים פזלן שכזה שרצתי לרופאה (זו שהמלצתי עליה למעלה) יצאנו עם משקפיים +צילינדר והפזילה טופלה סוף כל סוף.
היום הבחור הנאה בן 8 ובלי משקפיים. המספר ירד ל-0 תודה לה' וטוב שתפסנו את הרכבת טרם יהיה מאוחר.

לשם כך לא התעצלנו והבחור נבדק עוד כמה וכמה פעמים במהלך חייו הקצרים
וברוך השם אין פזילה.
(אצלנו הפחד מפזילה הוא מוחשי עקב מספר מקרי פזילה במשפחה הקרובה מאד)

חני

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה למי שזקוק לחוות דעת רצינית, לטרוח להגיע לפרופ' שפירר ברמת גן (קו 402 או 422 מי-ם + 10 דק' הליכה).

רופא (מנתח) מומחה, מטפל בהצלחה רבה בפזילה וגם בו אדם סימפטי ונחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה