רופא עיניים טוב לנער

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;770780:
תודה לך :)
זה פשוט כ"כ הלחיץ אותי... כי מדובר כאמור במשו זעיר מזעיר שאך ורק אביה רואה אותו (וגם הוא טוען שמדובר כולה במילימטרים בודדים של אי מיקוד), אפילו אני לא רואה כלום, כמה שמנסה! ולא אף אחד אחר (ומסתכלים עליה הרבה אנשים... היא משו נדיר, לא אני אמרתי :p)
והיא כזו קטנטנה (פחות מ-10 חודשים!) וכ"כ מדהימה, שאינמצב לדמיין אותה עם זוג זגוגיות ענק על החוטם הדבשי... :eek::(
יותר מלחיץ שהבן היקיר פוזל ולא מטפלים בפזילה.
אני לא רוצה להלחיץ אותך רק לומר לך שתהיי עם יד על הדופק. הבן הקטן שלי (שנה וחצי) הלך לבדיקה רק בגלל שבעלי טען שאולי אולי אולי הוא פוזל. אמא שלו, שבד"כ מזהה פזילה, ועוד כל מיני "מומחים" אמרו שהוא מאה אחוז, אבל בסוף קבעו לו פלוס 5.75 בעין אחת ובעין השניה פלוס 6.25.

ו... כן, יש כזה דבר שמבנה הפנים של תינוקות עלול להטעות ולתת רושם של פזילה.

• הוסף לסימניות
ד''ר מיכאל הוסטובסקי,
מגדל העיר ברח' קינג ג'ורג
02-6232315 8:00-15:00
רופא מעולה, נראה לי שמקבל מכל הקופות ובמהירות.

• הוסף לסימניות
לקופ"ח כללית יש רופא מעולה שמקבל בגן ורשא בבני ברק - ד"ר מוני ארליך

• הוסף לסימניות
בינתיים קבענו לד"ר רפאלה הירש. מה תאמרו?

• הוסף לסימניות
שמעתי עליה דברים מצויינים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה