רופא עיניים לילדים באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת משהו מקצועי לילד קטן פחות מ-4
אני קופת חולים מאוחדת

שמעתי על ד"ר נויפלד שמקבל ברמות-המתנה מאד ארוכה של כמה חודשים
משהו מכיר עוד רופא אשמח לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
אם זה פזילה את נכנסת קודם לאורתופטיקאית והיא נותנת הוראה לתת לך תור בהקדם האפשרי.

במאוחדת יש גם את ד"ר ישראלה הירש וגם את קלאודיה יהלום (שמעתי עליה המלצות מצויינות!).

• הוסף לסימניות
זה אכן פזילה, את מדברת על הרופא הספציפי הזה להכנס קודם לאורתופטיקאית?
כי בטלפון אין מצב בכלל, שמו אותי בהמתנה ואין שם ממש ביטולים
יהלום-גם שמעתי אך אפשר לבוא אליה רק פרטי, אם יש לך מאוחדת שיא-יש החזר כמעט מלא
לי יש עדיף-וזה בתשלום של 450-500 ש"ח השתתפות עצמית
לגבי ישראלה הירש היא דוקא לילדים? איפה היא מקבלת את יודעת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;788710:
ד"ר נויפלד אכן מקצועי, אבל קצת איך לומר..לא אנושי (אני לא מסוגלת לחזור אליו עם הילד), יש את ד"ר סוויד שמעתי שהוא מאוד טוב מקבל בגבעת שאול במרפאה של מאוחדת ברח' אלקבץ

מוחה!
אנחנו מטופלים אצלו ומרוצים מאוד! אמנם הוא לא סופר חביב, אבל בהחלט אדם שאפשר לדבר איתו. ההגדרה "לא אנושי" רחוקה ממנו מאוד.

לגבי הפזילה - נראה לי שאצל כל רופא זה כך, ואכן בטלפון זה על גבול הבלתי אפשרי. הביקור אצל האורתופטיקאית הוא בחינם וכמו כן התורים זמינים מאוד.

ישראלה הירש, אם אני לא טועה היא אכן לילדים והיא מקבלת באזור גב"ש.

• הוסף לסימניות
GRN מעניין מה שאת אומרת כי היינו אצלו פעמיים עם ילד בן שנתיים ואחר כך עם ילד בן 6 פעם אני פעם בעלי ושנינו חווינו אותו דבר. הוא התייחס לילד כמו איזה אובייקט, איך שהוא פתח לו את העיניים ו'דחף' לו טיפות. זה רק כדי להסביר ואם יש אחרים שלא סוברים כך, אז אל תתיחסו לדברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;788730:
GRN מעניין מה שאת אומרת כי היינו אצלו פעמיים עם ילד בן שנתיים ואחר כך עם ילד בן 6 פעם אני פעם בעלי ושנינו חווינו אותו דבר. הוא התייחס לילד כמו איזה אובייקט, איך שהוא פתח לו את העיניים ו'דחף' לו טיפות. זה רק כדי להסביר ואם יש אחרים שלא סוברים כך, אז אל תתיחסו לדברים.
אני מטופלת אצלו עם שלושה ילדים (שלא תדעי...) עם מעקב של בערך פעם בחודשיים לכל ילד ועדיין אומרת את מה שאני אומרת.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו טיפלנו אצל נויפלד והוא אכן מקצועי ודוקא היה מאוד חביב...

רק שההמתנה אליו באמת ארוכה.

• הוסף לסימניות
GRN,
תודה על התגובות,
האורתופטיקאית שיושבת שם ברמות או מה?
זה אומר בשבילי פעמיים להטלטל מחוץ לעיר
אין לך איזה תור לתרום לי במקרה?

• הוסף לסימניות
אני מטופלת אצלו בכללית והאורתופטיקאית היא ויויאן.
תתקשרי למרפאה ברמות, או לחילופין למוקד של מאוחדת, ותשאלי עם איזה אורתופטיקאית הוא עובד.

• הוסף לסימניות
ישראלה הירש
מקצועית ואנושית,
המתנה אכן עלולה להיות ארוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה