רופא עיניים לילדים בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת רופא מומחה לבעיות עיניים לא רגילות לילדה בת 7, אם יש לך מידע כשלהו אשמח לשמוע.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר הירש, אומרים שהיא מעולה, אני הולכת עם הבת שלי ומרוצה מהטיפול.
מחכים שעות רבות בתור והיחס על הפנים.

• הוסף לסימניות
יש גם את ד"ר עליזה פרנק - היא במרפאה עם ד"ר ישראלה הירש.
אני מטופלת אצלהן מגיל קטן - ובניגוד לדעה מעלי, היחס נפלא, רק המזכירה לא סימפטית

• הוסף לסימניות
תפרידו - ישראלה הירש רופאת עיניים
עליזה פרנק - אורתופטיקאית
מה את צריכה? האם מדובר בפזילה?

איזה קופת חולים את? אם את במאוחדת שמעתי המלצות חמות על קלאודיה יהלום, מקבלת במאוחדת שיא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1392581:
יש גם את ד"ר עליזה פרנק - היא במרפאה עם ד"ר ישראלה הירש.
אני מטופלת אצלהן מגיל קטן - ובניגוד לדעה מעלי, היחס נפלא, רק המזכירה לא סימפטית

לא בדיוק כך, עליזה אכן מקסימה.
המזכירה אמרה לי בפרוש שאלו הן ההנחיות של ד"ר הירש!! המזכירה לא מתאמצת להיות נחמדה ומצב ההמתנה שם בלי לדעת מי לפנייך וכמה זמן את עתידה לחכות הוא שערוריתי ולא נתפס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה12;1392593:
לא בדיוק כך, עליזה אכן מקסימה.
המזכירה אמרה לי בפרוש שאלו הן ההנחיות של ד"ר הירש!! המזכירה לא מתאמצת להיות נחמדה ומצב ההמתנה שם בלי לדעת מי לפנייך וכמה זמן את עתידה לחכות הוא שערוריתי ולא נתפס.
להרגיע אותך שזה המצב אצל עוד רופאי עיניים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1392605:
להרגיע אותך שזה המצב אצל עוד רופאי עיניים?
אני אשמח לשמוע :)
זה מעצבן אותי כל פעם מחדש.

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר ענתבי מנהלת מחלקת עיניים הדסה עין כרם.
נחמדה מאוד, יש מימון חלקי ממאוחדת.

• הוסף לסימניות
אני עמוק בפנים עם 3 ניתוחי פזילה ברזומה של ילדי
ממליצה בחום על פרופסור שניר, פרטי, לא בירושלים(בגבעתיים)
הוא מנהל מחלקת עיניים בשניידר
חשוב לקבל דיאגנוזה ראשונה טובה, אחר כך אפשר אולי להמשיך הלאה(אני במעקב בשניידר)
אני לפעם ראשונה הולכת פרטי ולא משנה כמה יעלה, תשאלי את מי שנכווה ותביני למה.
יש החזר מסוים
ואם תרצי אעלה תמונות של לפני-אחרי

• הוסף לסימניות
מנסיוני, פרופ' שפירר מרמת גן- מנהל מחלקת עיניים בתל השומר,
יחס אדיב ועל המקצועיות שלו מיותר לציין,
אצלו כ-6 שנים,
טל מרפאת פרופ שפירר 03.7511966- ניתן להשאיר הודעה קולית ובד"כ המזכירה חוזרת.. תתכונני להמתנה לתור כמה חודשים..

יש בי-ם את 'מרכז הראיה'- רוברט לדרמן- אופטומטריסט התפתחותי, רח' קרן היסוד 19 א' קומה 2 טל: 02.6234888
בהצלחה

• הוסף לסימניות
על לדרמן יש הרבה פקפוקים (אמנם לא כמו שיש על שלומוביץ). תשאלו את ד"ר מסיקה מה הוא אומר על שניהם.

• הוסף לסימניות
בשביל בדיקת ראיה לילדה שמתלוננת שלא רואה מקרוב, כשהיא קוראת היא דומעת
על מי ממליצים? אני במאוחדת

• הוסף לסימניות
תודה לכולן,
מדובר בילדה ללא שום עבר, שלקראת סוף שנה שעברה (כיתה א') מתגברות התלונות על טישטוש בקריאה וכתיבה, באופן לא קבוע בכלל. בבדיקה אצל רופא עיניים של הקופה (כללית בירושלים) לא נמצא כל ממצא, היות ואז היא ראתה בסדר, היא לא ילדה שמשקרת או ממציאה סיפורים- אני סומכת עליה 100%.
מחפשת שרופא שיוכל לזהות את הבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
אותי אישית שלח הרב פירר לרופאה מדהימה בהרצליה היא מטפלת גם בילדים וגם במבוגרים והיא גם מנתחת. אמנם זה רחוק אבל משתלם היא מקצועית ואמינה מאד!!! קוראים לה ד"ר רונית פרילינג היא מקבלת ממאוחדת.
גם אני מגיעה אליה מאשדוד כבר 7 שנים !!!

• הוסף לסימניות
ד"ר נויפלד רופא מעולה ממאוחדת מקבל ברמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;1393365:
תודה לכולן,
מדובר בילדה ללא שום עבר, שלקראת סוף שנה שעברה (כיתה א') מתגברות התלונות על טישטוש בקריאה וכתיבה, באופן לא קבוע בכלל. בבדיקה אצל רופא עיניים של הקופה (כללית בירושלים) לא נמצא כל ממצא, היות ואז היא ראתה בסדר, היא לא ילדה שמשקרת או ממציאה סיפורים- אני סומכת עליה 100%.
מחפשת שרופא שיוכל לזהות את הבעיה הזו.
היית אצל רופא ילדים?
לי זה נשמע מצדיק הפניה לבדיקה נוירולוגית.
(ואולי זה בכלל יובש בעין/דלקת שבאה והולכת)
ואם את בכללית שווה לך לנסות מרפאת עיניים בשניידר, מרפאה שלמה מלאה בכל המקצועיות שיש, ורק לילדים.
את צריכה רק אישור טכני של הקופה, כי זה לא שייך למחוז ירושלים.

• הוסף לסימניות
ד"ר הירש- הרופאה ששלחה אותי לאורטופיסטית שאבחנה אצלי שרירי עין חלשים, אחרי תקופה ארוכה שהתלוננתי וביקור אצל 2 רופאי עיניים קודם לכן, שלא אבחנו כלום!....אח"כ שמעתי סיפור נוסף על ילד שהתלונן על חולשה בראיה והרופא עיניים לא ראה כלום. הרב'ה בחיידר המליץ לנסות אורטופיסטית, ואכן גם הוא אובחן שם...
אורטופיסט - בעיות מיקוד ראיה.
אז נא לא להתעלם מתלונות...

• הוסף לסימניות
תגידו, רק לי האופטומטריסט עשה בדיקות מיקוד כחלק מהבדיקה?
(עם עפרון או איזה זבוב ע-נ-ק שהיו צריכים לתפוס לו את הכנפיים...... בעעע)

ילד שלא רואה טוב הולכים גם לאופטמטריסט ולא רק לרופא עיניים.

(וכל בעית ראיה מתחילה באיזשהו זמן, כך שלא מוזר שעכשיו היא התחילה להתלונן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת