דרוש מידע רופא עיניים לתינוק בן 11 חודש- מכבי

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע ושם של רופא מומחה לילדים קטנים באזור המרכז גוש דן
העין של הילד קצת קופצת אולי זה פזילה או משו כזה

אשמח לקבל שמות של רופאים מניסיון, תודה רבה

• הוסף לסימניות
פרופ’ שפירר האבא,
פרופ’ תמרה ויגננסקי- תל אביב או רמת השרון.
שניהם פרטיים

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר מילכה מטאנס בסינמה סיטי. אני הייתי אצלה דרך לאומית. לא יודעת אם מקבלת דרך מכבי

• הוסף לסימניות
פרופ' אוריאל שפירר (הבן)
מקבל בבני ברק ממכבי (או בוולפסון עם התחייבות)

• הוסף לסימניות
פרופ’ תמרה ויגננסקי- תל אביב או רמת השרון.
מומחית בדיוק לנושאים האלו
היא ראש מחלקת עיניים בתל השומר
היינו אצלה עם הילד שלנו בגיל הזה.
אם יש לכם מכבי זהב/שלי הביקור עולה 200 שקל
ואם זה מכבי רגיל אין מימון של הקופה וזה עולה בסביבות ה 700 שקל

• הוסף לסימניות
פרופסור משה שניר
ממוחה לרפואת עיניים ופזילה - ילדים
לשעבר מנהל מחלקת עיניים בשניידר
יש לו הסדרים עם כל קופות החולים לדעתי
מקבל בגבעתיים (20 דקות נסיעה מבני ברק)

המלצה מניסיון אישי (פירר שלח אליו לניתוח)

• הוסף לסימניות
פרופ' אברהם שפירר האב נחשב מומחה ותיק מאד, מקבל בהסדר עם הביטוח המשלים 'מכבי זהב'.

• הוסף לסימניות
אצל ילד פחות מגיל שנה....
ד"ר מוני ארליך -לא עלה על הבעיה ( בד"כ הוא מצוין!!!, אם מתקשרים למרפאה ברש"י לפעמים דוחפים אותך בין התורים )
ד"ר דיסטטניק - גם טען שהכל בסדר :(
פרופ' שפירר - גילה את הבעיה בדקה הראשונה שראה את הילד!!! - מקבל פרטי עם השתתפות של מכבי שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה