מידע שימושי רופא עיניים מומלץ לילדים- מכבי ב"ב

• פותח הנושא saru
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם זה משהו התפתחותי- ד"ר ויסנביק המתנה של כמה חודשים
אם בדיקת ראיה- ד"ר אפל בר' עקיבא- מומחה מאד ונחמד

• הוסף לסימניות
אני מאד נהנית מד"ר וייסנביק. אבל פה בב"ב התורים אליו מאד ארוכים אז אני הולכת אליו לקרית אונו. ממש כמה דק' בודדות מב"ב. אם בב"ב צריך לחכות אליו 9 חודשים הרי בקרית אונו לפעמים יש מהיום למחר ובמקרה היותר גרוע פחות משבוע... הפלוס הוא שזה בשעות הערב כך שהילדים כבר אחרי שעות הלימודים.
בב"ב הוא רק לילדים ובקרית אונו הוא גם לילדים וגם למבוגרים.

• הוסף לסימניות
אם זה משהו התפתחותי- ד"ר ויסנביק המתנה של כמה חודשים
אם בדיקת ראיה- ד"ר אפל בר' עקיבא- מומחה מאד ונחמד
אפשר לקבוע לד"ר ויסנביק תור שבוע מראש אם קובעים במרפאה שלו בקרית אונו.
ההגעה נגישה יחסית מב"ב- במיוחד למי שיש לו אוטו. אך גם באוטובוס.
הוא נחמד מאוד ויסודי

• הוסף לסימניות
אפשר לקבוע לד"ר ויסנביק תור שבוע מראש אם קובעים במרפאה שלו בקרית אונו.
ההגעה נגישה יחסית מב"ב- במיוחד למי שיש לו אוטו. אך גם באוטובוס.
הוא נחמד מאוד ויסודי
תודה!
איך מגיעים מב"ב?

• הוסף לסימניות
את נוסעת בקו 68 / 70 /69 ויורדת בתחנה שאחרי בר אילן. (שד' אהרון קציר)
משם הולכים ברל.
אני חושבת שיש איזה דרך ישירה דרך גדר ההפרדה הגדולה שמאחורי התחנה.
מצפת לך קישור לאתר שמראה את האוטובוסים שמגיעים למקום:
https://www.bus.co.il/otobusimmvc/?Device=Default&Device=Default
אני נסעתי באוטו אז קשה לי לתת הוראות מדויקות.

• הוסף לסימניות
אני מאד נהנית מד"ר וייסנביק. אבל פה בב"ב התורים אליו מאד ארוכים אז אני הולכת אליו לקרית אונו. ממש כמה דק' בודדות מב"ב. אם בב"ב צריך לחכות אליו 9 חודשים הרי בקרית אונו לפעמים יש מהיום למחר ובמקרה היותר גרוע פחות משבוע... הפלוס הוא שזה בשעות הערב כך שהילדים כבר אחרי שעות הלימודים.
בב"ב הוא רק לילדים ובקרית אונו הוא גם לילדים וגם למבוגרים.
הוא רק למיקוד? או גם סתם קוצר ראיה?

• הוסף לסימניות
אני הולכת אליו עם הילדים לסתם קוצר ראיה.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על ויסנביק, נסעתי לקרית אונו
ברכב זה ממש כמה דקות אבל ברגל מהתחנה - הליכה די רצינית (נראה קצר אבל לפחות רבע שעה)

• הוסף לסימניות
זה נראה שהוא מקבל שם רק מעל גיל 8
יכול להיות?

• הוסף לסימניות
כשאני בוחרת מתחת לגיל 8 אין תורים בקרית אונו

• הוסף לסימניות
ורדה לנדאו, מקבלת באהרונוביץ ב"ב

• הוסף לסימניות
לפי האתר של מכבי שיש 2 אופציות להגיע אליו גם פרטי וגם דרך הקופה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה