רופא עיניים

• הוסף לסימניות
מי יכולה להמליץ לי על רופא/ה עיניים שעובד/ת עם קופת חולים מאוחדת, באיזור ירושלים והסביבה?
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
ד"ר בר סלע.
רופא מעולה
עובד עם המאוחדת, במרפאת המאוחדת בשמגר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1030591:
ד"ר בר סלע.
רופא מעולה
עובד עם המאוחדת, במרפאת המאוחדת בשמגר

הוא גם בודק מיקוד ראיה?

• הוסף לסימניות
הוא מומחה גם לגלאוקומה
הוא נחשב מומחה גדול.
אז אני מניחה שגם במיקוד

• הוסף לסימניות
ד''ר מיכאל הוסטובסקי.
עובד במרכז העיר ומקבל כל בוקר,
אין לי את המספר אבל זה נמצא במדריך של מאוחדת

• הוסף לסימניות
ד"ר ישראלה הירש. מקבלת בכנפי נשרים.
המומחית שלנו זה כ-20 שנה. מומלצת ביותר!!

ויש גם אחת בקליניקה שעובדת על מיקוד ראיה בשם עליזה פרנק.
עובדות יחד והן מעולות!!

• הוסף לסימניות
כן. גם אני שמעתי על ישראלה הירש מכמה מקומות. הבנתי שהא מומחית על.
חשבתי להגיע אליה מהמרכז עד לירושלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1030915:
הוא גם בודק מיקוד ראיה?

אתם צריכים רופא עיניים או אורטופטיסט?

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה נודע לי שיש כמה הבדלים בין רופאי עיניים, לאחר שאחותי הקטנה הוזנחה במשך 5 (!) שנים עם בעית מיקוד ראיה ששום רופא ושום בדיקה לא אתרו אותה בזמן.

מכל מקום, הרופא שעליו המליצו לה - ד"ר לאופטומטריה או אולי המושג שממבר הזכיר - אורטופטיסט? - הוא דר' חיים ובארט שלומוביץ.

• הוסף לסימניות
מי מכירה את ד"ר קאליש רופא עיניים יתר ויכולה להמליץ?

• הוסף לסימניות
תתיעצי עם רפי וולף, פירר וכדו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה