רופא עינים

• הוסף לסימניות
מחפשת רופא עינים בלאומית שמתמחה בפזילה של תינוקות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם הוא עובד עם לאומית אבל *ה*מומחה לפזילת תינוקות הוא פרופסור שפירר מר"ג.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה חמה, חמה על פרופ' שפירר. נראה לי שרק לוקח פרטי, אבל אם יש לך אחד מהביטוחים המשלימים, אפשר לקבל רוב הכסף בחזרה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מנסיון! על ד"ר סטולוביץ מת"א.
מומחה בפזילה לתינוקות. וגם מנתח.

באים אליו פרטי ומקבלים החזר מקופ"ח.

רק בריאות!!

• הוסף לסימניות
אותי (כלומר, הבת שלי) הרב פירר שלח לד"ר רונית פרילינג,
היא גם מנתחת, מקבלת פרטי בהרצליה, ועובדת גם בשנידר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתרגמת;1297502:
מצטרפת להמלצה חמה, חמה על פרופ' שפירר. נראה לי שרק לוקח פרטי, אבל אם יש לך אחד מהביטוחים המשלימים, אפשר לקבל רוב הכסף בחזרה.

המצב בקופ"ח לא כ"כ טוב
אז הדבר הראשון שקצצו זה בהחזרים, ובהחזרי רופא עיינים.

• הוסף לסימניות
אני עדיין בגדר החשש.. מעוניינת לבדוק דבר ראשון. השאלה אם בשביל בדיקה יש צורך ללכת לגדולים או רופא עינים טוב בקופה יכול לעזור.?

• הוסף לסימניות
כל רופא עיניים ישלח לאורטופטיקה, אז בוודאי שאת יכולה ללכת קודם לרופא רגיל, אח"כ לאורטופטיקאי ואח"כ לראות מה הלאה לפי התוצאות

• הוסף לסימניות
סטולוביץ בת"א - מומלץ מאוד!
אבל די קשה להשיג תורים

ויש את התלמידה שלו שאומרים שכבר עולה עליו...
ד"ר אורנית קריסטל שליט בת"א מניסיון אישי גם בניתוח
מאוד ממליצה!!!

עוד משהו,
האבחנה הראשונית מאוד מאוד חשובה ולפעמים קריטית - לא כדאי לזלזל
ושווה לשלם אפילו פרטי בשביל הפעם הראשונה
אחרי שיודעים מה המצב אפשר ללכת לרופאי הקופה

• הוסף לסימניות
ד"ר שפירר

מנסיון עם ילדה בת 3 . טיפלנו אצל ד"ר שפירר מרמת גן והיינו מרוצים מאד. כולל ניתוח פזילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1297626:
המצב בקופ"ח לא כ"כ טוב
אז הדבר הראשון שקצצו זה בהחזרים, ובהחזרי רופא עיינים.
זה לא נקרא רופא עיניים, זה נקרא התייעצות עם מומחה, ובכללית מושלם (נראה לי מצב דומה בקופות אחרות) אפשר לקב סכום נכבד כהחזר 3 פעמים בשנה לכל מבוטח.

אני גם ממליצה ללכת פרטי לפחות פעם אחת בהחתלה, ואז לראות הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתרגמת;1298075:
זה לא נקרא רופא עיניים, זה נקרא התייעצות עם מומחה, ובכללית מושלם (נראה לי מצב דומה בקופות אחרות) אפשר לקב סכום נכבד כהחזר 3 פעמים בשנה לכל מבוטח.

אני גם ממליצה ללכת פרטי לפחות פעם אחת בהחתלה, ואז לראות הלאה.

עד לפני 10 חודשים קבלו על התיעצות 100% החזר במאוחדת שיא
והיום זה בתקרה של 65% בערך,
בד"כ כל הרופא עיניים לוקחים יותר מ1000 ש"ח.
וזה ברור שפרטי שווה בכל מחיר,
השאלה למה קופות חולים לא מביאים רופאים מומחים אצלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1297723:
סטולוביץ בת"א - מומלץ מאוד!
אבל די קשה להשיג תורים

נכון. יש לו תורים לחצי שנה והלאה אבל אם אומרים שזה דחוף ..לילד קטן וכו'.
אפשרי תוך שבועיים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה