רופא עינים

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות רופא עיניים טוב לילדים, שמאבחן טוב גם בענין עין עצלה.
קופת חולים מכבי אזור בני ברק והסביבה.

אודה מאוד מאוד על כל תשובה שתוכל לסיע לי

• הוסף לסימניות
פרופסור שפירר הוא הכי טוב בתחום.
אני חושבת שאפשר לקבל החזר חלקי ממכבי על הביקור.

• הוסף לסימניות
אולי לפני הפרטי, משהו יודע על רופא מומלץ בתחום, שמקבל דרך הקופה

• הוסף לסימניות
ד"ר ויסנביק ברח' השומר 64 בב"ב - נחשב רופא מעולה - בלי לצפות ליחס מיוחד לילדים למרות שנחשב רופא ילדים - את ההסברים לילד מה עושים וכו' ההורים צריכים להסביר
אני יודעת שהוא מומלץ ע"י כמה רופאי ילדים

• הוסף לסימניות
לבת שלי היתה עין עצלה (לפני 7 שנים) אחרי שהיינו אצל כמה רופאים שנחשבים למומחים הלכנו לפרופסור שפירר. ב"ה מאוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
ורדה לנדא - אורטופטיסטית מומחית.
מקבלת מטעם מכבי ברח' כהנמן 64 ו'.

בטלפון כשמזמינים תור הם אומרים שצריכים הפניה מרופא עיניים- זה בסדר, אפשר לבוא אליה גם בלי הפניה, והיא מקבלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1795745:
ורדה לנדא - אורטופטיסטית מומחית.
מקבלת מטעם מכבי ברח' כהנמן 64 ו'.

בטלפון כשמזמינים תור הם אומרים שצריכים הפניה מרופא עיניים- זה בסדר, אפשר לבוא אליה גם בלי הפניה, והיא מקבלת.

אבל היא יותר לבעיות מקוד לא?

• הוסף לסימניות
רפאלה סגל-על גבול רמת גן, מומחית ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1795844:
רפאלה סגל-על גבול רמת גן, מומחית ביותר.

שמעתי עליה המלצות, איך מגיעים אליה, כי כנראה ממכבי היא לא מקבלת (ניסיתי במכבי ללא הפסקה ולא מצאו את שמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושניתוש;1795751:
אבל היא יותר לבעיות מקוד לא?

ייתכן. אבל יש לה מומחיות בכל הנושאים האלה כולל עין עצלה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על ד"ר ויסנביק וגם על ורדה לנדאו.
אבל אם מחליטה ללכת אל ד"ר ויסנביק סעי אליו למרפאה בקרית אונו (יש תחבורה מבני ברק)כי בבני ברק התור הקרוב אצלו הוא עוד שלושה חודשים ובקרית אונו יש לך המתנה של שבוע-שבועיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני כגנס;1795734:
ד"ר ויסנביק ברח' השומר 64 בב"ב - נחשב רופא מעולה - בלי לצפות ליחס מיוחד לילדים למרות שנחשב רופא ילדים - את ההסברים לילד מה עושים וכו' ההורים צריכים להסביר
אני יודעת שהוא מומלץ ע"י כמה רופאי ילדים

גם אני כבר שנים אצלו עם הילדים ומאד מרוצה. בב"ב צריך לחכות המון זמן לתור. יש לו קליניקה בקרית אונו(10 דק' מב"ב) והוא מקבל שם כמעט כל יום, תבדקי בספר של מכבי.
לא ראיתי שכבר המליצו לפני על ק. אונו, רק תיקון קל לי נתנו שם כבר כמה פעמים תור מהיום למחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1796726:
גם אני כבר שנים אצלו עם הילדים ומאד מרוצה. בב"ב צריך לחכות המון זמן לתור. יש לו קליניקה בקרית אונו(10 דק' מב"ב) והוא מקבל שם כמעט כל יום, תבדקי בספר של מכבי.
לא ראיתי שכבר המליצו לפני על ק. אונו, רק תיקון קל לי נתנו שם כבר כמה פעמים תור מהיום למחר.

והוא מבין גם בתחום של עין עצלה, מיקוד וכו'?

• הוסף לסימניות
יש למשהו המלצה עדכנית על ד"ר ויסנביק?
מאד יעזור לי!
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה