רופא עניים לילדים - מכבי

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת המלצות לרופא עניים לילדים מטעם מכבי.
נתנו לי רשימה: ד"ר ויסנביק יגאל
ד"ר אביזמר חגי
ד"ר ארליך מוני
ד"ר אדלר שמחה

מכירים משהו? יש לכם המלצה על רופא אחר מטעם הקופה. עדיפות לאיזור המרכז אך אפשרי גם רחוק יותר...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש אחד שמקבל בבית הרופאים בחזון איש 19-
לא זוכרת מה שמו........ אבל מאד המליצו לי עליו בזמנו .........

• הוסף לסימניות
הכוונה לדר שמחה אדלר?

• הוסף לסימניות
אני הלכתי עם ילדי לד"ר אפל בסניף ר' עקיבא והייתי ממש מרוצה.
יש לו גישה וסבלנות לילדים

• הוסף לסימניות
לאדלר ואפל יש מומחיות לילדים?

• הוסף לסימניות
אפל מאד סובלני ושקול
נהנתי ממנו יותר מארליך
אבל מומחית לילדים ממש יש במכבי השלום ביגאל אלון ד"ר קריסטל שליט
מקבלת ילדים עד גיל 7
מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
ד"ר ארליך מוני
הוא מומחה שעובד כבר שנים
אני הולכת אליו עם ילדי לבעיות הקלות, דלקות , מספר לראייה מרחוק.
לבעיות פזילה וראייה מקרוב אני הולכת למומחים גדולים יותר
כמו פרופסור שפירר,(יש החזר ממכבי)
ורפאלה סגל שהיא מומחית לפזילה (אין החזר מכבי)

• הוסף לסימניות
ד"ר ויסנביק יגאל

מנסיון שלי רופא מומחה ביותר הייתי אצלו עם כל ילדיי ושמעתי גם מגיסתי שהיתה אצל 2 רופאים אחרים ולא עלו על בעיה והוא ד"ר ויסנביק יגאל איתר את הבעיה -( פזילה)-

• הוסף לסימניות
גם אנחנו אצל ד"ר ויסנביק. אני הגעתי אליו "במקרה" כאשר הוא פיענח מקרה שבמשך 10 ימים בתל השומר אף רופא לא הגיע לבעיה האמיתית עד שהיתה התורנות שלו והוא היחיד שחשב "מחוץ לקופסה". מאז אנחנו הולכים אליו, מבוגרים וילדים ואני מאד מרוצה. ד"א במרפאה שלו בקרית אונו התורים אצלו ממש מהיום למחר (ולא כמו בב"ב שצריך לחכות חודשים), ושם הוא מקבל גם מבוגרים.

• הוסף לסימניות
אנו מטופלים אצל ד"ר ויסנביק יגאל ומאד מרוצים.
ואני יודעת על הרבה שמרוצים ממנו.

• הוסף לסימניות
ד"ר אביזמר בקיבוץ גלויות, מרוצה מאד! מקבל ילדים מגיל 6 אם אני לא טועה, אפשר לברר במרפאה: 5742954

• הוסף לסימניות
מבחינה מקצועית אכן ויסנביק מצוין
אך צריך לדעת מראש לא להבהל מהאנטיפטיות שלו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה