רופא רופא/פסיכיאטר לבחור בן 17 עם דיכאון

כשיש משהו עם הפרעת קש"ר ופיתח בהמשך דיכאון (מצוי מאוד),
איך מטפלים בהפרעת הקשר שלו? (נגיד אחרי שיצא מהדיכאון, הוא הרי בסיכון שיתפרץ אצלו שוב)
אפשר לנסות סוגים אחרים של ריטלין או לרדת למינון נמוך יותר ויש גם הרבה דברים טבעיים ללא תופעות לוואי שעוזרים

שואלים בשביל ידידים קרובים
דיכאון מתמשך,טופל בעבר בכדורים
עם שיפור יפה, עכשיו כנראה בעקבות מאורעות נוספים שוב ירידה,דיכאון חוזר,
קיבלו המלצה על ד"ר טייטלבאום מירושלים פסיכיאטר
יש המלצות/דיס?
תגובתך מאוד מצאה חן בעיני
תוכל לתת לי
פרטים יותר מדוייקים?
מי יכל לעזור?
למי פונים?
למי הכוונה- בקהילה?
בין אם מצאתם כבר פסיכיאטר/פסיכולוג/מטפל ובין אם לא, ייתכן שאוכל לעזור.
אם אתם מעוניינים, צרו איתי קשר.
אני מניח שאם אתם מנויי פרימיום אז יש לכם דרך לשלוח לי הודעה פרטית. אם לא - כתבו לי כאן.
בפרטי אוכל לפרט יותר, כאן רק אומר שאני עובד עם ארגון מוכר.

אפשר מספר טלפון שלך?

רפו"ש
לא מכיר
אבל באופן כללי טיפול בכדורים ופסיכיאטרים לבד בד"כ מקל על הסיפטומים ועל התפקוד
אבל כדי לטפל מהשורש צריך למלאות את הבחור במוטיבציה ורצון חיים ולימוד תורה
ולזה צריך במקביל טיפול והעצמה בתוך הקהילה כדאי להתיעץ גם עם עסקנים באזור המגורים
ולהצמיד לו ליווי מקצועי בקהילה
בהצלחה
איפה אפשר לקבל ליווי והעצמה בקהילה?
אם לא רוצים דוקא את הקהילה אלא ממקום רחוק יותר?

איפה אפשר לקבל ליווי והעצמה בקהילה?
אם לא רוצים דוקא את הקהילה אלא ממקום רחוק יותר
באיזו עיר ?
בבני ברק יש את הרב מונק מ"בית חם"
הרב חנניה צ'ולק לנסות להגיע לשיחה אישית יכול לתת הרבה כיוונים טובים

יש עסקן בירושלים בשם הרב פרקוביץ , אבל אין לי את הטלפון שלו
ליתר דיוק הרב ראובן פרקוביץ אינו עסקן אלא תלמיד חכם גדול מאוד ומוסר שיעורים בישיבת בויאן, ומעביר תחתיו מאות אנשים שעוזר להם מהבעיות הכי קלות עד הבעיות הכי קשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה