מידע שימושי רופא/רופאת נשים טובה ב'מאוחדת' בירושלים-מכירים?

• הוסף לסימניות
אני היתי אצלו במעקב להריון הראשון שלי (לפני 3 וחצי שנים)
רופא מעולה! יסודי ואדיב
אין אולטרסאונד במקום.
אני בכלל בקופה אחרת.
אבל כדאי לשם לב שיש רופאי נשים שבעקבות הקורונה לא מאפשרים למלווה להכנס (גם לא לבעל)
אצלי זה שיקול אם להתעקש על רופאה ולא רופא.

• הוסף לסימניות
זכור לי שראיתי פרסום של משרד הבריאות שגם בקורונה חייבים לאפשר מלווה אם המטופל מעוניין בכך
אנסה לחפש
תודה רבה...
אני גם חורשת עכשיו את הרשת...
ומנסה להוציא מצ'אט עם נציג של מאוחדת את הכלל לגבי זה.
בינתיים זה מה שהיא אומרת:
1605011983500.png

נשמע שאין כלל ברור...

• הוסף לסימניות
אני הייתי בתקופה האחרונה אצל 2 רופאי נשים-
אצל הראשון- בעלי היה צריך לחכות בחוץ מאחורי הדלת (טיפה פתוח בשביל לשמוע.... )
ואצל השני- נתנו לו להיכנס ולעמוד בפינה ליד הדלת....

• הוסף לסימניות
אני הייתי בתקופה האחרונה אצל 2 רופאי נשים-
אצל הראשון- בעלי היה צריך לחכות בחוץ מאחורי הדלת (טיפה פתוח בשביל לשמוע.... )
ואצל השני- נתנו לו להיכנס ולעמוד בפינה ליד הדלת....
אוףףף...
מדכא :(
אכפת לך להגיד איזה רופאים?

• הוסף לסימניות
אני כבר מתלבטת אם להשתגע למצוא מישהו אחר כי זה נשמע שכולם ככה עכשיו...
לפני תקופה (גם בקורונה) הייתי אצל ד"ר פוס במרפאת בית וגן, שם נתנו להיכנס עם מלווה.
אבל הוא לא עושה אולטרסאונד. מבחינתי זה תנאי סף.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, זה ממש חשוב לי.
@בת שבע א. , נהנית אצל רוזנק? הוא מקצועי מספיק גם להריון בסיכון?

• הוסף לסימניות
אני מאד נהניתי,
הוא רגוע, מקצועי, הרגשתי שאני בידיים טובות...
ב"ה היה לי הריון רגיל, אז לא יכולה להגיד לך לגבי הריון בסיכון, אולי מישהי אחרת כאן תדע לענות לך...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, זה ממש חשוב לי.
@בת שבע א. , נהנית אצל רוזנק? הוא מקצועי מספיק גם להריון בסיכון?
את מופנית להריון בסיכון? כי אם כן, במאוחדת אין הרבה... ואני לא חושבת שאת יכולה ללכת סתם לרופאה מקצועית. יש רופאים שמוגדרים כרופאים להריון בסיכון (כמובן שחייב הפניה מרופא נשים).
אני אישית נוסעת לבית שמש (בירושלים הייתי צריכה לחכות חודשיים לתור) יש שם רופא בשם רוזנבלום - מהמם.
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
את מופנית להריון בסיכון? כי אם כן, במאוחדת אין הרבה... ואני לא חושבת שאת יכולה ללכת סתם לרופאה מקצועית. יש רופאים שמוגדרים כרופאים להריון בסיכון (כמובן שחייב הפניה מרופא נשים).
אני אישית נוסעת לבית שמש (בירושלים הייתי צריכה לחכות חודשיים לתור) יש שם רופא בשם רוזנבלום - מהמם.
בשורות טובות!
תודה!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
ראיתי שמישהי כתבה שלמלאך יש שעה שהוא עונה בערב
אשמח למספר טלפון וכן לדעת באיזה שעה זה
די דחוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה