רופא שיניים לילדה עקשנית במיוחד

• הוסף לסימניות
אחרי שסוף סוף קבלתי אישורים מקופ"ח לטפל בשיניה של בת ה-4 שלי, למי שהיה שותף באשכול ההוא, הגיע התור המיוחל.
אולם הגברת לא מסכימה לפתוח את הפה. ניסינו אצל רופאה אחת, אצל רופאה שניה, אצל רופא שלישי, עם האמא וגם עם האבא. ולאחר צרחות מרובות, בעיטות, ומבטי יאוש מכל רופאי השיניים, הצלחנו לקבוע בפיה סתימה אחת.
האם אתם מכירים רופא שיניים מומחה במיוחד לילדים שיש סיכוי לנסות אצלו??
כולה מדובר ב-3 סתימות נוספות, כך שללכת על כיוון של הרדמה כללית, נשמע קצת הזוי.
אשמח לשמוע כל דעה ומידע בנושא.
תודה לכולם ואיחולי שיניים בריאות אצלכם ואצל כל יוצאי חלציכם!

• הוסף לסימניות
אולי לא העיצה הכי חכמה, אך לעיתים פרקטית להפליא.
תציעי לה שאם תתנהג יפה תקחי אותה למקום/ אירוע נחשק מאד.
הבנים שלי בשביל להשתתף בחתונה יקטפו גם את הירח :)

• הוסף לסימניות
אני פתחתי בעבר אשכול בנושא.
ומה שעשיתי בסוף- מצאתי משמים מישהי ממכבי דנט שאת שמה אני לא זוכרת (מה שאני זוכרת שהיא ארגנטנאית:)) והיא הצליחה לטפל בו ממש בנחת ובכיף. אפילו ללא ציוץ אחד!!!
פגישה ראשונה היא רק!! עשתה הכירות ומילאה אותו בפרסונים.. פגישה שניה הוא שיחק במכשירים..... ובפגישה שלישית הוא "רק הריח" את הגז צחוק (ונעשה לו צילום).......:):):)

כן, יש גם כאלו!

• הוסף לסימניות
כשהייתי בת 4 נשכתי את הרופאה...והיא העיפה אותי ואת הוריי משם כמטחוי קשת...
אח"כ מצאו לי מישהי שחילקה מלא הפתעות ונגמר בטוב. לא נותרו לי טראומות ואני וגם ילדיי לא מפחדים מרופא שיניים.(אבל גם לא "מתים" עליהם...)
מה שכן עזר לי-
כשבני היה בן 3 וחצי היה לנו תור. הלכנו(כשבני הקטן חושש) ו...הפלא ופלא! מי ישב בדיוק אז בכסא המטופלים אם לא חברו הטוב ביותר מהגן!(ללא ידיעה מוקדמת...) כשבני ראה שגם מוטי לא מפחד-גם הוא לא פחד! ואפילו נרדם תו"כ טיפול...
טוב שדמות מוכרת תביים טיפול לפניה, אולי אח או אחות גדולים. יש מצב שזה יעזור.

• הוסף לסימניות
זהו. שמדובר בילדונת שכלום לא מעניין אותה. לא חתונה. לא טיול. לא פרסים. לא רופאים שעושים פוצי מוצי. לא הסברים מלומדים. לא כלום.
עכשיו כואב לה וזהו. תעשו משהו. והגז צחוק לא משפיע עליה בכלל :(
היא כבר ראתה שמטפלים באח שלה והוא לא מצייץ, וגם זה לא מדבר אליה בכלל.

• הוסף לסימניות
אני יכולה 'להרגיע' אותך שעד היום יש לי טראומה מרופאי שיניים, וכבר שבועיים שהשן שלי כואבת ואני (ילדה גדולה, נשואה ואם לילדים!) חוששת לקבוע תור. גז צחוק לא משפיע עליי ולהפך, כמעט חונק אותי.
אני עוד בדרך להוציא כתבה על המדע הלא מדוייק של רופאי השיניים, שרופא יכול להגיד מה שבא לו ואין למטופל בכלל אפשרות לדעת אם הוא ממציא דברים שלא היו קיימים, או שהוא 'זהיר' במיוחד מטבעו, או שמא באמת יש לטפל בשן.
ולכי תעשי בדיקות אצל כמה רופאים בשביל לוודא את נכונות הדיאגנוזה המלומדת..
רק להריח את הריח של מרפאת השיניים עושה לי חשק לברוח עוד לפני שפתחתי את הפה.
אני יודעת שלא הרגעתי אותך, אבל רק רציתי להביא לך את נקודת המבט של נפגעי חרדת רופאי השיניים בישראל.:D

• הוסף לסימניות
יש מרפאות שיניים שעובדות עם ליצן רפואי, או שהרופא הוא בעצמו כזה
אני הלכתי לאחד במודיעין עם הבת שלי בתקופה שהיה לה פחד היסטרי מרופאים, זה כבר היה לפני הרבה זמן, אבל אני זוכרת שהיה ממש נחמד, אפילו אני צחקתי כל הזמן

זה כמובן סיפור לא זול, לא זוכרת מחירים, אבל כנראה עדיף על פני הרדמה כללית

• הוסף לסימניות
באיזה איזור את בארץ?
כי אני מאמינה שאפשר למצוא רופאי שיניים מוצלחים, רק צריך לחפש... במודיעין עילית יש אחד כזה, הוא עם הרבה סבלנות ורעיונות מקוריים -מטפל בילד שלי שידוע כפחדן בין לאומי.
עכשיו יש לי בעיה אחרת- בת השלוש שלי צריכה דחוף ללכת לרופא שיניים, אבל היא רועדת מכל מכשיר מזמזם (כשעשינו אינהלציה לבן שלי היא צווחה בהיסטריה) כך שאין סיכוי להושיב אותה על הכיסא, אפילו לצילום!
לכי תתמודדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;907583:
באיזה איזור את בארץ?
כי אני מאמינה שאפשר למצוא רופאי שיניים מוצלחים, רק צריך לחפש... .
אני גרה בירושלים, עד עכשיו טפלתי במרפאות שיש להן הסדר עם הקופה,
אבל כבר כמעט לא אכפת לי לשלם באופן פרטי, אם זה רק יגרום לגברת לשתף פעולה.
אז אם יש למישהו המלצות על רופא - אשמח מאוד לשמוע.

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי במרפאה של עזרא ומרפא באזור בעלז (לא גשר החיים) יש שם רופאה צעירה נחמדה דר' הדר, שריתקה את הפחדן שלי בסיפורים כך שהצליחו לטפל בו והיה סביר. מספיק שאמרה תזכיר לי בפעם הבאה לספר לך על שלמה המלך והדבורה, והוא חיכה בכליון עיניים לתור הבא...

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש רופא בשם שיפר
שמעתי, שהוא מטפל בלי שמרגישים כלום.
אחותי מטפלת אצלו ואומרת שהוא מדבר המון עם המטופל
ומסיח את הדעת ותוך כדי מטפל בשיניים.

• הוסף לסימניות
ד"ר אורנה זוננבליק ברחביה
רופאה מדהימה ויקרנית בהתאם.
אין ילד שלא אוהב לבוא אליה.

אם מעניין אותך אברר לך כתובת וטלפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;907769:
ד"ר אורנה זוננבליק ברחביה
רופאה מדהימה ויקרנית בהתאם.
אין ילד שלא אוהב לבוא אליה.

אם מעניין אותך אברר לך כתובת וטלפון
קודם כל תודה,
ו - מה זה "יקרנית"? שיהיה לי שמץ של מושג אם אכן להטריח אותך לחפש כתובת וטלפון.

• הוסף לסימניות
דר' אורנה טיפלה בי לפני יותר מ-20 שנה. רופאה מדהימה.
אם את הולכת אליה תמסרי לה ד"ש.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;907796:
קודם כל תודה,
ו - מה זה "יקרנית"? שיהיה לי שמץ של מושג אם אכן להטריח אותך לחפש כתובת וטלפון.

אני לא זוכרת מחירים אבל מצאתי את הכרטיס שלה
המרפאה ברח' רשב"א 24 פינת רח' רמב"ן 44
טל: 02-5636310
בבית: 02-5635608

• הוסף לסימניות
בבני ברק המומחה הגדול לילדים הכי בעייתיים הוא ד"ר אפרת ברח' רבי עקיבא 66
טל. 03-5797137
אמא שלי אסיסטנטית וכל הרופאים שולחים אליו את המקרים הקשים ביותר
אין ילד שהוא לא מצליח איתו!
נותנים לילד נוזל מתקתק שאותו הוא שותה בחדר המתנה, קצת מרדים, מרגיע ומטשטש (צריך רשיון מיוחד לזה לא כולם מורשים להשתמש בזה)
ואח"כ גז צחוק והכל הולך חלק...
2 ילדים שלי טופלו אצלו
המחירים שלו גבוהים יחסית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;907891:
אני לא זוכרת מחירים אבל מצאתי את הכרטיס שלה
המרפאה ברח' רשב"א 24 פינת רח' רמב"ן 44
טל: 02-5636310
בבית: 02-5635608
תודה רבה ליבי! אנסה לברר אצלה.
ותודה רבה גם לשאר המייעצים!

• הוסף לסימניות
יש אחת מומחית לילדים (פרטית)
(היתי אצלה, הילדה (בת 4) יצאה ללא טראומות ללא פחדים ובכי
ולכן הלכתי)

ד"ר ענת רוזנטל
מומחית לרפואת שינים לילדים
נמצאת בירושלים ברח' פראג 1 (רח' מול בזזאר שטראוס)
טלפון במרפאה
5384036

טלפון בבית
6785785

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי;907960:
יש אחת מומחית לילדים (פרטית)
(היתי אצלה, הילדה (בת 4) יצאה ללא טראומות ללא פחדים ובכי
ולכן הלכתי)

ד"ר ענת רוזנטל
מומחית לרפואת שינים לילדים
נמצאת בירושלים ברח' פראג 1 (רח' מול בזזאר שטראוס)
טלפון במרפאה
5384036

טלפון בבית
6785785

דיייייייי היא עדיין עובדת???......
הייתי אצלה ג"כ בתור ילדה בת ארבע... (אולי נפגשנו?...;)) היא באמת מדהימה!!! נשארו לי זכרונות מתוקים מסלסילת ההפתעות...

• הוסף לסימניות
שמעתי עכשיו שיש במגן אברהם רופא מעולה לילדים, הוא יכול לשחק עם הילד חצי שעה עד שהילד עולה על הכיסא...
אולי תשאלי שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה