רופא שיניים לעקירת שיני בינה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על רופא שיניים טוב בבני ברק לעקירת שיני בינה, מניסיון?
רצוי גם לא יקר

• הוסף לסימניות
אחותי עקרה אצל גפן ברח' ר' טרפון- לא הרגישה כלום לפני ואחרי וגם לא בכיס - נראה לי שילמה 500 ש"ח

• הוסף לסימניות
ד"ר הירש ברח' ר' עקיבא
נחשב למומחה בעקירות
אני יודעת על רופאים אחרים ששולחים אליו לעקירה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מיהם הרופאים שצוינו לעיל.
אבל עקירת שן בינה זה לא הדבר הכי פשוט בעולם, ובשביל זה כדאי ללכת למישהו מומחה, אפילו אם זה בעיר אחרת.

• הוסף לסימניות
אני עקרתי לפני כחודש שן בינה במרפאת דנטלית בר' עקיבא, יש להם רופא כירוג מעולה, ממש הופתעתי מהמהירות והקלות ציפיתי לכאבים וכו' ועבר ממש בקלות

• הוסף לסימניות
אין על דר' גפן אילן (הוא עבר לר' עקיבא 62) מומחה מוסמך
יעיל ומהיר (החלמה מהירה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1229268:
ד"ר הירש ברח' ר' עקיבא
נחשב למומחה בעקירות
אני יודעת על רופאים אחרים ששולחים אליו לעקירה.

נכתב ע"י ניצן;1229570:
אני עקרתי לפני כחודש שן בינה במרפאת דנטלית בר' עקיבא, יש להם רופא כירוג מעולה, ממש הופתעתי מהמהירות והקלות ציפיתי לכאבים וכו' ועבר ממש בקלות

נכתב ע"י גאונה;1229604:
יעיל ומהיר (החלמה מהירה)

תודה לכל העונים, יש לכן מחירים שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1229108:
אחותי עקרה אצל גפן ברח' ר' טרפון- לא הרגישה כלום לפני ואחרי וגם לא בכיס - נראה לי שילמה 500 ש"ח

נכתב ע"י גאונה;1229604:
יעיל ומהיר (החלמה מהירה)

יש עוד מישהי שיש לה מידע על ד"ר גפן?
דחוףףף לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה