רופא שיניים לפחדנים כרוניים---

• הוסף לסימניות
דרוש רופא שיניים המתמחה בטיפול בפחדנים - מישהו מכיר?
שמעתי על רופא המטפל בלייזר - יש מישהו שיכול להמליץ?
ומה עם טיפולי שיניים בהרדמה כללית - מישהו התנסה בכזה דבר?
אודה מראש למי שיתרום מזמנו ונסיונו.

• הוסף לסימניות
לילדים או מבוגרים? ובאיזו עיר?
יש לי מי להמליץ

• הוסף לסימניות
בלובה סלום - בבר אילן בירושלים, יש רופא לילדים ומבוגרים - ד"ר לויטן. מומלץ בחום. אחרי נסיון עם אחות פחדנננננננננננננננית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;911161:
בלובה סלום - בבר אילן בירושלים, יש רופא לילדים ומבוגרים - ד"ר לויטן. מומלץ בחום. אחרי נסיון עם אחות פחדנננננננננננננננית...
מה הסיבה שאת ממליצה עליו?

• הוסף לסימניות
למבוגרים ד"ר לוי בבני ברק אני אישית הולכת אליו אחרי שהלכתי לאחר וכאב אצלו,אצל ד"ר לוי אף פעם לא הרגשתי כאב או אי נוחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;911386:
אני הפחדנית היחידה פה???????
השאלה אם עברת לידות\ניתוחים קיסרים? מי שעוברת לידות וקיסריים קטן עליה רופא שיניים . לא? (אני לפני שילדתי את ילדי הראשון מאד פחדתי מרופא שיניים עכשיו זה משחק ילדים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;911390:
השאלה אם עברת לידות\ניתוחים קיסרים? מי שעוברת לידות וקיסריים קטן עליה רופא שיניים . לא? (אני לפני שילדתי את ילדי הראשון מאד פחדתי מרופא שיניים עכשיו זה משחק ילדים)

תלוי באופי...
אני אישית מרגישה שאחרי שהרגשתי את הלידה לא בא לי לסבול עוד שום כאב. בכלל.

• הוסף לסימניות
עברתי כל מיני דברים אבל הפחד מרופא שיניים לא פחת.
לעניננו: למי יש נסיון עם לייזר או עם טיפולים בהרדמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;911390:
לא נכון... זה לא דומה ולא רק בגלל התוצאה והכוחות המיוחדים.
כאב מסוג אחר בכלל ללא ה"תכלית" של הלידה(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;911390:
לי הלידות לא עזרו אני עדיין מפחדדדדדדדדדדדת:eek:
איך שאני מתישבת על הכיסא כל הגוף של רועד אבל לא בצחוק ממש :eek:

• הוסף לסימניות
גמני חשבתי ללכת על לייזר
עד שהזדמנתי לרופא מדהים במיוחד לפחדנים כרוניים
קוראים לו ד"ר קופר והוא מקבל במרכז אורנים בגב"ש

הוא לא מטפל בלייזר, אבל הוא מטפל בחסד עליון. כמעט לא מרגישים אצלו שום כאב
והזריקה - יש לו ידים של מלאך. פשוט לא כואבת!!!

• הוסף לסימניות
יש שני דברים: רופאים שמכאיבים- ואז הטיפול באמת סיוט... אצלי כמות ההרדמה הרגילה לא עוזרת, ואז בטיפולי שורש הרגשתי את כל המחטים. רופא אחד נהדר, מיד שם לב שמשהו לא בסדר, הפסיק, הרדים וב"ה. רופא אחר טיפל העיקר לגמור וזה היה לא נעים בכלל... (למרות שאמרתי לו וביקשתי, לא שתקתי)
אבל מי שמפחד סתם מטיפול שיניים צריך רופא שהוא קצת פסיכולוג... אני מאמינה שיש כזה דבר. מישהו שמרגיע, ומדבר, ומסביר כל דבר שהוא עומד לעשות...קצת דומה לרופא של הילדים, אבל מותר למבוגרים לפחוד. הם גם הילדים של ההורים שלהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;912245:
יש שני דברים: רופאים שמכאיבים- ואז הטיפול באמת סיוט... אצלי כמות ההרדמה הרגילה לא עוזרת, ואז בטיפולי שורש הרגשתי את כל המחטים. רופא אחד נהדר, מיד שם לב שמשהו לא בסדר, הפסיק, הרדים וב"ה. רופא אחר טיפל העיקר לגמור וזה היה לא נעים בכלל... (למרות שאמרתי לו וביקשתי, לא שתקתי)
אבל מי שמפחד סתם מטיפול שיניים צריך רופא שהוא קצת פסיכולוג... אני מאמינה שיש כזה דבר. מישהו שמרגיע, ומדבר, ומסביר כל דבר שהוא עומד לעשות...קצת דומה לרופא של הילדים, אבל מותר למבוגרים לפחוד. הם גם הילדים של ההורים שלהם...
גם אצלי ככה, כמות ההרדמה אף פעם לא מספיקה, מה שגורם לי עוד יותר לפחד, אולי עוד רגע זה יכאב...
הבעיה העיקרית שהענין לא מסתכם בטיפול אחד וזהו, אלא הרבה יותר, ואני לא יודעת איך אעמוד בזה, לכן אני מתענינת על רפואת שיניים אלטרנטיבית.
יש עוד מישהו שיכול לעזור לי מנסיונו????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה