שיניים רופא שיניים מומלץ בבית שמש

• הוסף לסימניות
כן בהחלט.
עשיתי אצלו כמה טיפולים ונוכחתי לשמוע אח"כ רופא ניטרלי שהתפעל מאד!
אבל מכיוון שהיתה לי תוכנית טיפול ענקית ודרך משלים של קופ"ח יצא זול באופן שאי אפשר בכלל להשוות, עברתי לטיפול דרך הקופה
את מכירה עוד שטיפלו אצלו?

• הוסף לסימניות
ד''ר שפירו מנחל קישון
אין לי מושג לגבי שיני בינה אבל הוא רופא מצוין

• הוסף לסימניות
ד"ר מץ מוצלח מקצועי וסבלני מאוד!! עם המון שנות נסיון!
02-991-8916

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאוד אם מישהו מכיר את ד"ר ארי שטרן מבית שמש ויכול לתת לי חוות דעת עליו.
אפשר גם בפרטי, אם צריך מייל אתן.
תודה
אני גם עכשיו בבירורים על ד״ר ארי שטרן אשמח לקבל מידע עליו

• הוסף לסימניות
שמעתי עליו המלצות שהוא מקצועי מאוד
הלכתי אליו לקבל הצעת מחיר, אבל המחירים היו יקרים מאוד

• הוסף לסימניות
ד"ר פיינר בנחל צאלים
כתבתי את המספר של המרפאה באשכול אחר. תעשו חיפוש

הוא לא זול
אבל בשביל שתלים וכו כדאי להשקיע
האם אתם יודעים שהוא מטפל עם ליזר?
האם שמעתם גם על דר פרוכטר ברמה א?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי אם היכלי השן עובדים עם מאוחדת

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם בהמלצה לרופא שיניים שעובד בהסדר עם לאומית
עדיפות בבית שמש
אפשרי גם בירושלים או מודיעין
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה