מידע שימושי רופא שיניים

• הוסף לסימניות
האם יש לכם המלצה אל אחד מהרופאים המופיעים ברשימה זו?
כל מידע יעזור
תזכו למצוות!
1618301394690.png

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם המלצות נוספות על רופאים מהרשימה. יעזור לי מאוד!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם המלצות נוספות על רופאים מהרשימה? זה יעזור לי מאוד מאוד!!!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
טופלתי בילדותי אצל ד"ר דוד לנדסמן.
כתבי לי באישי מה מעניין אותך ואשתדל לעזור לך.

• הוסף לסימניות

לא מצליחה לשלוח פרטי.

אני צריכה רופא טוב ומומחה, מומלץ מניסיון, ידיים עדינות, שלא מוציא אנשים בטראומה אחרי הטיפול......... וכמובן עם מחירים הגיוניים.

קבלתי רשימת רופאים אלו מחברת הבטוח, ואני מעדיפה ללכת לאחד מהם, אם אקבל המלצות חמות. דחוף לי מאוד!

תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לשלוח פרטי.

אני צריכה רופא טוב ומומחה, מומלץ מניסיון, ידיים עדינות, שלא מוציא אנשים בטראומה אחרי הטיפול......... וכמובן עם מחירים הגיוניים.

קבלתי רשימת רופאים אלו מחברת הבטוח, ואני מעדיפה ללכת לאחד מהם, אם אקבל המלצות חמות. דחוף לי מאוד!

תזכו למצוות.
תכתבי את המייל שלך ואכתוב לך.

• הוסף לסימניות
אין לי הודעות פרטיות.
תכתבי כאן מייל, אעתיק אותו ותמחקי מייד.

• הוסף לסימניות
מענין שאף אחד לא מכיר מתוך מבחר יחסית גדול?

אולי בכ"ז?

• הוסף לסימניות
כתבתי לך לגבי ד"ר נבו
מצוין

• הוסף לסימניות
נכון, ראיתי. תודה רבה רבה!
בכ"ז מנסה לשמוע על שמות נוספים חוץ ממנו................

תודה רבה! תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע לגבי הרופא הנל, הלכתי אליו עם עזרה ראשונה אם אפשר ל frshira1 בגימל לאחר מכן אמחק... תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה