רופא שינים מומחה לילדה

• הוסף לסימניות
בתי בת ה5 נפלה עוד בהיותה בת שלוש בגן על שן קידמית.אחרי כמה ימים השן השחירה נגשתי לרופא שאמר שהשן מתה אך אם היא לא תיפול לבד הוא לא נוגע ככה לפחות שומרים על השנים במקומם וזה לא מסוכן
עם הזמן השן חזרה לצבע כמט נורמלי כמעט בלי הבדל אם הנמצאות לידה אך השנים כל הזמן זזות וממילא השן שינתה מקום כלפי מעלה המסתכל נראה לו לרגע שנפלה השן.
ומה שאני האמא הפרפקטציוניסטית רואה שהחניכים עולות כלפי מעלה עם השן.
הפחד שלי שלאחר שתיפול השן בזמן החניכים באזור השן הפגועה ישארו למעלה ואז השן הבאה גם כן תצמח לא במקום ולא בטוח שיש פתרון לכל זה....
מי מכיר מי יודע על רופא שינים מומחה לילדים מי ניתקל בבעיה כזו וטופל כבר בעבר ואצל מי?
ירושלמים, חברי "מכבי".
אשמח לאישי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
היה אצלי ילד שנפל, כל הטיפול והמעקב היה בהדסה עין כרם, לא יודעת לגבי הסדרים עם הקופות, מה שבטוח שהם מומחים. ולפי מה שאמרו לי זה שהשן היא שן חלב לא אומר שלא צריך לטפל ולעקוב, לפעמים נכנסים חיידקים ומזיקים לשורש ולכן חשוב לחטא מידי יום, לפעמים יש צורך לעשות טיפול שורש כי הפגיעה היא גם בשן הקבועה שנמצאת מתחת וכו'

• הוסף לסימניות
לא מכירה רופאי שיניים ממכבי.
אבל מעודדת את ידייך לא להזניח וללכת לקבל עוד חוות דעת [או יותר].
אל תשאירי את זה כך.
אני מכירה משהי שנאלצה לעבור 2 ניתוחים בהרדמה מלאה - בגלל בעיה בשן הקדמית.

• הוסף לסימניות
במקרה של נפילה חשוב במיוחד לפנות לרופא שיניים מומחה לילדים - לא רק ב"שם", אלא רופא שהכשרתו היא "מומחה ילדים".

אפתח ואומר שבאופן אישי בילדותי קרה לי בדיוק מה שקרה לילדתך, אך אז לא היו מומחים, לא היתה מודעות לחשיבות שיני החלב, ולמרות שהורי התרוצצו איתי מרופא שיניים אחד לשני אף אחד לא היה מומחה ילדים ולא עשה דבר - מה שאולי היה יכול למנוע את 10(!!!) שנות הסבל שעברתי אחר כך בשל כך...

ביתי גם היא נפלה על שיניה ובגלל המקרה שלי נסעתי במיוחד מהצפון הרחוק לרמת השרון לרופא שיניים פרטי מומחה לילדים - רק בשביל האבחון והטיפול במידת הצורך (עדיין לא טופלה, רק במעקב) - כדי שהיא לא תצטרך לסבול מה שאני סבלתי.

אני קוראת לכל הורה שהילד שלו נופל על השיניים - אל תחסכו ואל תזניחו!
לפעמים מדובר בטיפול קטן, בפעולה פשוטה - שיכולה למנוע סבל של שנים ארוכות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המנסים לעזור.
תשאירו פרטים איך ליצור קשר אם המומלצים
זה פשוט חוסך זמן מיותר
תזכו למצוות.
אם ממליצים לי על טיפול
מישהו יודע מה רמת הטיפול באוניברסיה על ידי סטודנטים בעין כרם?
(בודאי תלוי בחומרת הבעיה ובהמלצת הרופא הבודק!!!)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אם בצילום רואים שאין פגיעה בשן הקבועה, אין צורך בטיפול רק במעקב. לא התנסיתי עם סטודנטים, טיפלתי במרפאה ע"י הרופאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה