רופא\ת נשים בבני ברק - מכבי

יש למישהי מידע עדכני להיום מה קורה?
על מה השאלה?
אם בקשר לרופא
לפני כמה שבועות הייתי אצל ד''ר נעם דומיניץ כי זה היה התור הפנוי הכי קרוב
וממש התרשמתי ממנו

ליאט זקר מ.בלת בדמשק אליעזר רופא נדירה ממש כמו פרטית צריכים קצת לחץ כדי להתקבל את אבל היא טובה ברמה

התור הפנוי הכי קרוב
כאחת שהיתה במוקד מכבי -לקביעת תורים.
חשוב להגיד שאם מתקשרים למרפאה עצמה של הרופא/ה יש למוקדנית ששם-יותר אופציות להציע.(מאשר במוקד 3555*)
היא יכולה לדחוף בין התורים,להשאיר הודעות לרופאים, ולפנות לרופא/ה שבמרפאה במידה והמקרה דחוף וצריך עכשיו תור.
וכמובן אפשר לפנות תמיד למתאם קשרי קהילה של מכבי בעיר שלכם,שינסה להשיג תור קרוב
בהצלחה.

קראתי לאחרונה על מצב התורים לרופא נשים
תקראו:
זה קטסטרופה בכל הארץ בכל הקופות:

ד"ר גיטל הילה גולדשטיין,(מכבי) מקבלת בפתח תקווה, מישהי מכירה? אנושית? מקצועית?
אשמח לקבל המלצות או דיס
היי אשמח לדעת אם משהי הייתה אצלה והאם היתה מרוצה/ שלא...גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אנושית יעזור לי מאד!!!

מישהי מכירה את ד"ר ג'ודי עזרתי?
רופאה חדשה יחסית במכבי בני ברק
אשמח לכל מידע

כן אני הייתי אצל ד"ר ג'ודי עזרתי והתאכזבתי מאוד מכל הבחינות...........
כנראה שלא סתם פנוי אצלה
היום אני אצל ד"ר נועם דומניץ ובאמת שאין כמוהו,
רגיש , סבלני, מבין , ועיניני

אני לא יודעת, תכלס הייתי אצלו לפני שבועיים והוא רופא סופר מעולה עם הבנה ומקצועיות שלא ראיתי אצל רופאים נוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה