רופא רופא/ת נשים מומלצת במאוחדת מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
היא רופאה באלעד כבר שנים
אלי היא התייחסה לא יפה.. התלבטתי אם להתלונן..
אבל יש כאלה שאמרו לי שלא ראו בעיה איתה

• הוסף לסימניות
עוד מישהי עם מידע בנושא?
לא צריכה מישהי מספר אחת, אבל מישהי עם רמת מקצועיות כלשהי ואנושיות בסיסית...
(כמובן אם יש מעבר אני לא אתנגד, אבל ברוריה כהנא עם תורים רק לסוף דצמבר)

• הוסף לסימניות
הייתי אצל הילה סנדרוביץ - אנושית סבלנית ונעימה!! ממליצה בחום.
וכן המצב במאוחדת זוועה!!
והכי גרוע שאין באמת עם מי לתקשר שם.

• הוסף לסימניות
תכנסו עכשיו לאתר, יש המון תורים מידיים וכמה רופאות חדשות וגם רופאים.
מישהי מכירה את ד"ר שי דניאל (אשה)?
צריכה אינפורמציה דחוף.

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה לחפש רופאה טובה
אני בודקת לאיזה רופאה התור הכי ארוך
ואליה קובעת :)
מנסיון זה עובד מעולה...

• הוסף לסימניות
תכנסו עכשיו לאתר, יש המון תורים מידיים וכמה רופאות חדשות וגם רופאים.
מישהי מכירה את ד"ר שי דניאל (אשה)?
צריכה אינפורמציה דחוף.
אני הייתי אצלה, ממש נעימה ועדינה.

לגבי מקצועיות אין לי מושג, הייתי חד פעמי למשהו פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה