דרוש מידע רופא/ת עור במאוחדת - מה ביקשתי??!!

• הוסף לסימניות
אז אני מבינה שהפתרון הוא לעבור ללאומית
היא מומלצת בכל התחומים או רק בעור?
יש מנהלת סניף בירושלים שיש לה קשרים במקומות הנכונים והיא עוזרת בשמחה לכל מבקש.
אפשר בפרטי. X39557

• הוסף לסימניות
אני הלכתי בירושלים ליעל ולמן יש לה הסדר עם מאוחדת(ועוד קופות שאני לא יודעת..)
וצריך לשלם נראה לי רק 39 ש"ח

• הוסף לסימניות
את אומרת ממידע בדוק שזה ככה בכל הקופות?
אשמח מאוד לשמוע מניסיון אישי של מי שנמצאת בכללית, מכבי, לאומית וכו' איך הזמינות שם ברפואת עור?
אצלנו בעיר במכבי הרבה יותר גרוע
אין בכלל רופא עור והכי קרוב שיש זה בערים מסביב מתחיל בחצי שעה נסיעה והתור לעוד חודשיים שלוש

• הוסף לסימניות
במאוחדת יש אפשרות לפנות לרופא עור דרך האתר
(ליד הפניה לרופא משפחה יש בצד שמאל- פניה לרופא עור)
יש שאלון קצר מה הבעיה, צריך להעלות 3 תמונות
אם זה לא משהו שמחייב תור פרונטלי, כדאי מאוד להעזר בזה
קיבלתי תשובה בערב תוך שעה מאז הפנייה.
הבעיה בזה שלא תמיד ממש מבינים מהתמונה את הענין, ואין לך אופציה לשאול שאלות אם לא ברור לך לגבי הטיפול הניתן.
גם לי נתנו תור לעוד חודשיים, שבסוף עוד נדחה שלוש פעמים..
אז בין לבין ניסיתי את השירות הזה, וממש התבאסתי, אמנם מענה מהיר, אבל הרופאה רשמה לא ברור אם זה כך או כך או כך, ולכן רשמה כמה משחות + תרופה חזקה לשלושה חודשים!
ציפיתי שבכזה מקרה שלא ברור לה הענין, תתקשר לברר איתי, ולא תסתום את הפניה בלתת משהו שלא בטוח שזה הפיתרון. לא לקחתי כמובן את מה שנתנה, וסתם שילמתי את עלות הביקור, והמתנתי שוב זמן ממושך.

• הוסף לסימניות
המלצה כללית, לפנות למנהל קשרי קהילה
היה לי מקרה שהייתי צריכה רופא דחוף (כבר לא זוכרת מה זה היה) ובקופה בעיר שלי נתנו לי לעוד חודשיים, כמעט קבעתי תור לרופאה שהיתה פנויה במרחק שעה נסיעה כי לא היתה לי ברירה אבל בסוף פנינו למנהל קשרי לקוחות שארגן לנו תור במידי

• הוסף לסימניות
אני כבר תקופה ארוכה מחפשת רופא/ת עור, וכל פעם שאני מנסה להזמין תור הפנוי הבא זה רק בעוד חודשיים (במקרה הטוב!).
יש לכן המלצות על קופה שבה יותר קל להשיג תורים לרפואת עור?
אני ממש נואשת כבר…
חודשיים? מציאה!
אני קבעתי תור במאי ל----------------------------------------------

דצמבר!

• הוסף לסימניות
למי שמחפש\ת רופא\ה עור במאוחדת,
אני ממליצה מאד! על ד"ר מיכל סלומון!!
מקצועית ונשמה בטירוף!!
ואם אין תורים וכו-
אולי כדאי דרך עזר מציון...
אני הייתי צריכה דחוף תור למרפאת חוץ בבית חולים וחצי שנה רק הייתי בהמתנה לתור..
התקשרתי לייעוץ רפואי של עזר מציון, בקשו ממני הפנייה וקבעו לי כבר באותו יום לשבוע אחר כך.
(ו5 דק קודם המזכירה אמרה לי שאין סיכוי גם אם זה מאד מאד דחוף...)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
[פריקת תסכול]
אגב הדיון כאן אני השבוע עם 7 מבני משפחתי הגשנו בקשה לעבור קופ"ח ממאוחדת בירושלים בגלל כמה סיבות
בעיקר בגלל שבקשנו הקדמה של 3 ימים להשתתפות הביטוח שיא לניתוח לפני התקופה של חצי שנה המתנה, ולא היו מוכנים לשמוע למרות שהיתה סיבה סופר מוצדקת.
וגם בגלל הזמינות שלהם שפשוט מזעזעת.
ולא עזרו לי מנהלי קשרי קהילה ודומיהם.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
[פריקת תסכול]
אגב הדיון כאן אני השבוע עם 7 מבני משפחתי הגשנו בקשה לעבור קופ"ח ממאוחדת בירושלים בגלל כמה סיבות
בעיקר בגלל שבקשנו הקדמה של 3 ימים להשתתפות הביטוח שיא לניתוח לפני התקופה של חצי שנה המתנה, ולא היו מוכנים לשמוע למרות שהיתה סיבה סופר מוצדקת.
וגם בגלל הזמינות שלהם שפשוט מזעזעת.
ולא עזרו לי מנהלי קשרי קהילה ודומיהם.
דווקא אני בירושלים די מרוצה מהם. ספציפית עכשיו אני רוצה לבקש משהו.

• הוסף לסימניות
לאומית קופה עם זמינות תורים מטורפת בירושלים!!
והמיון נשים שלהם מתקתק, בחיים לא חיכיתי שם יותר מחצי שעה לכל דבר שהוא!

לצערי אני עברתי מהם כי ביישוב (עוטף ירושלים) שאני גרה בו אין להם סניף.
מי שיש לו סניף זמין בירושלים- ממש מומלץ .

• הוסף לסימניות
ד"ר שמרוט - רופא עור מעולה במאוחדת מקבל במרכז רפואי ברמות ב וקל מאוד לקבל דחיפה ה אם מתקשרים על הבוקר בימי שלישי וחמישי אאל"ט.
עשיתי את זה כמה פעמים ואף פעם לא לאמרו לי לא. קיבל אותי באותו יום.

• הוסף לסימניות
ד"ר שמרוט - רופא עור מעולה במאוחדת מקבל במרכז רפואי ברמות ב וקל מאוד לקבל דחיפה ה אם מתקשרים על הבוקר בימי שלישי וחמישי אאל"ט.
עשיתי את זה כמה פעמים ואף פעם לא לאמרו לי לא. קיבל אותי באותו יום.
יש אוטובוסים שמגיעים קרוב למקום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה