רופא/ת שיניים מקצועי/ת בביתר

• הוסף לסימניות
מי יודע על רופא שיניים מעולה בביתר?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין חיה כזאת :(

• הוסף לסימניות
אני מטפלת כבר שנים אצל דניאל בן לולו בנטלידנט ומאד מרוצה
אחיות שלי אומרות שאין כמו המאוחדת ושמעתי הרבה על זה שמדהים שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1439193:
אני מטפלת כבר שנים אצל דניאל בן לולו בנטלידנט ומאד מרוצה
אחיות שלי אומרות שאין כמו המאוחדת ושמעתי הרבה על זה שמדהים שם

לא היה לך אף פעם שהיית צריכה לחזור שוב על טיפול שורש? הכתרים שלך לא נופלים?

אני גם מטופלת אצלו, אבל ממש לא מרוצה.

• הוסף לסימניות
אני עברתי עכשיו לדר' בכר במאוחדת. בינתיים מרוצה מאוד.

(אחרי שנה שהיה לי כאבים בשן ואף רופא לא ראה למה)

והכי עוזר- לתת כסף לצדקה ולהתפלל לד' שיצליח הרופא במעשי ידיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1439247:
אני עברתי עכשיו לדר' בכר במאוחדת. בינתיים מרוצה מאוד.

(אחרי שנה שהיה לי כאבים בשן ואף רופא לא ראה למה)

והכי עוזר- לתת כסף לצדקה ולהתפלל לד' שיצליח הרופא במעשי ידיו.

מה השם שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה