נכתב ע"י מנגינה;2311468:אני מעונינת לקנות גיטרה קלאסית,
אשמח לקבל ייעוץ ממשהו שמבין -
ראיתי שמוכרים ב260 ש"ח, האם זה זבל?
ובאופן כללי האם יש ענין לקנות יקר?
ומה צריך לבדוק כשקונים,
אשמח לשמוע!
נכתב ע"י שולמית 1;2362126:אני ממליצה להתחלה לקנות הכי פושטית,
דבר ראשון- אם את לא מסתדרת עם זה, אז לא נורא, מאה חמישים שקל זה נסבל לעומת אלף חמש מאות....
דבר שני- את עובדת קשה ומתאמנת כמו שצריך כדי להוציא צליל יפה, כשיש לידך גיטרה טובה- את מרגישה שכל מה שעמלת עליו- לא היה לריק. אחרי שנה שנתיים- שווה להשקיע יותר!
כך אני גם ממליצה לכל תלמידותיי...
נכתב ע"י קלאסיקה;2362153:תרשי לי לחלוק על שתי הסיבות.
א. הפוך, אם את משקיעה 1000 שקל על גיטרה, יהיה לך עוד סיבה להתאמן ולהשקיע, אחרת סתם בזבזת את הכסף...
ב. ואת זה אני כותב מנסיון. אני התחלתי ללמוד על גיטרה זולה, אחרי שניגנתי כבר על פסנתר, כלומר שהיה לי רקע מוסיקלי, והצליל הזוועתי שיש לגיטרה זולה וגם הקושי להפיק צליל נורמלי, גרמו לי לזנוח את הגיטרה לשנתיים, עד שבסוף הצלחתי להתגבר על הצליל.
לכן לדעתי, 250 שקל זה בזבוז כסף. כדאי מראש ללכת על היותר יקר, וכמובן לנסות בחנות ולהקפיד שהלחיצה על השריגים תהיה קלה, וגם הצליל חד וברור...
נכתב ע"י קלאסיקה;2362153:תרשי לי לחלוק על שתי הסיבות.
א. הפוך, אם את משקיעה 1000 שקל על גיטרה, יהיה לך עוד סיבה להתאמן ולהשקיע, אחרת סתם בזבזת את הכסף...
ב. ואת זה אני כותב מנסיון. אני התחלתי ללמוד על גיטרה זולה, אחרי שניגנתי כבר על פסנתר, כלומר שהיה לי רקע מוסיקלי, והצליל הזוועתי שיש לגיטרה זולה וגם הקושי להפיק צליל נורמלי, גרמו לי לזנוח את הגיטרה לשנתיים, עד שבסוף הצלחתי להתגבר על הצליל.
לכן לדעתי, 250 שקל זה בזבוז כסף. כדאי מראש ללכת על היותר יקר, וכמובן לנסות בחנות ולהקפיד שהלחיצה על השריגים תהיה קלה, וגם הצליל חד וברור...
נכתב ע"י איצוב גרפיק;2364768:יש כמה סוגי מיתרים יש קשים שכואב האצבעות זה הזולים
ויש את היותר יקרים שממש נח לנגן בו
נכתב ע"י שולמית 1;2364749:נחמד לשמוע דעה נוספת, אני כותבת את זה מניסיון, פשוט:
א. היו לי תלמידות שנכנסו, להתלהב מגיטרה- זה קל, להתחיל לנגן- קצת פחות... היו שבאו, ראו, כדי להתרשם מגיטרה איכותית- אני מביאה להן את הגיטרה שלי, הן יכולות לראות, לחוות מה זה אחר כך מתחילים לעבוד... אי אם די אם- בהתחלה, לא שמים לב כמה זה משנה, לאט לאט קולטים את השוני בין הצילים, ואם בגיטרה פשוטה מתחילים- הרבה יותר קל לזהות את הצלילים באחת איכותית. אני כותבת את זה גם מניסיון אישי,, אחרי 6 שנים של לימוד כולל גיטרה קלאסית- קניתי גיטרה ספרדית איכותית ואני רואה מה זה עשה לי--- להשתפשף כמו שצריך!
ב. רובם של אלו שבאים ללמוד- הם מתלהבים, שרוצים לנגן לחברים/ות במסיבה ולא מעניין אותם קלאסיות. הם רוצים שמח! וללמוד- בקלות! על פי רוב, ההתלהבות שוככת אחרי חודשיים שלושה, הם ממשיכים ללמוד שנה בערך- ואז יוצאים כמלווים לשירים- לא מעניין אותם וגם לא יעניין אותם להשקיע בזה הלאה.
נכתב ע"י GolanArt;2365158:אין קשר בין האיכות לרמת הקושי, לכל סיגנון מתאימים את המיתרים שלו,
וזה גם העדפה אישית.
נכתב ע"י Michal R;2365215:אין הכוונה למיתרים קשים או לא, הכוונה היא המרחק (האוויר) שבין המיתרים לסריגים. בהרבה גיטרות זולות המיתרים ממש רחוקים וצריך להפעיל הרבה כוח כדי ש(אם בכלל)יצא צליל צלול לא חסום. אני מדברת מנסיון בשתי גיטרות קלאסיות- אחת זולה ואחת יקרה. הבדלים של שמיים וארץ.
נכתב ע"י GolanArt;2365160:איזו ספרדית קנית? חולם על זה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים