רוצה חוות דעה בענין ליווי למצגת

• הוסף לסימניות
אני עושה מצגת לחתונת הכסף.
ואני רוצה לשים מנגינות או שירים מאוד קצביים.
השירים שאני מעוניינת הם:
אילן, ויזכו לראות בנים
וזכינו לגדל...
ומאוד אשמח לקבל גם את חוות דעתכם על שירים נוספים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מנסיון בעריכה של מצגות מהסוג הזה, עדיף לשים בהתחלה מנגינה שקטה ומרגשת וברקע על פי קצב המנגינה - לשים תמונות מתחלפות מעוצבות בגוון של פעם עם התמונות של ההורים, אם עושים זאת בצורה מדוייקת זה אמור לצאת יפה ומקצועי מאוד...בהמשך אפשר לשים תמונות של הנכדים כיום עם שיר שקט כמו "וזכיני לגדל", ולסיום אפשר לשים תמונות רצות מההווי המשפחתי של ההורים היום עם השיר "כי אורך ימים", כאשר התמונות מתחלפות לפי הביטים....
בהצלחה !!!

• הוסף לסימניות
על אותו הגל,
רציתי לשאול על "וזכייני לגדל..."
חוץ משלמה כהן מי עוד שר את זה?
או את השיר "ויזכו לראות בנים ובני בנים...."
מי שר אותו?

• הוסף לסימניות
אני חושבת ברוך לוין

• הוסף לסימניות
כן ברוך לוין זה המקורי. אבל שר אותו גם מידד טסה. ושוב, אין כמו המקור...

• הוסף לסימניות
את השיר ויזכו לראות בנים ובני בנים - שר ירמיה דמן בדיסק של פילהרמונה3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה