מידע שימושי רוצה להזמין מהאתר של הדס לאשדוד?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין רק 2 פריטים, וזה פחות מ-150 ש"ח.
יש מישהי שרוצה להצטרף להזמנה?
יש שם דברים ממש יפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי כולם,
רציתי לשתף משהו שאולי מעניין אתכם, במיוחד אם אתם עוד לא ניסיתם להזמין
בטמו.
מצאתי שהם עכשיו נותנים קוד קופון שמוריד 400 ש"ח בהזמנה ראשונה! כן, 400 ש"ח – לא מעט, במיוחד כשהמחירים שלהם די זולים מלכתחילה.

אני לא בטוח אם זה תקף לכולם או שיש מגבלות מסוימות, אבל הקוד תקף רק למשתמשים חדשים באתר.
זה אומר שאם אתם שוקלים להזמין, זו הזדמנות ממש טובה לבדוק בלי להוציא יותר מדי כסף.

אני כבר עשיתי הזמנה קטנה לפני כמה שבועות בלי הקופון, ועכשיו כשאני רואה את ההנחה הזו, ממש התחשק לנסות להזמין עוד כמה דברים עם הקוד.

אם מישהו כאן כבר ניצל את הקופון, איך היה? כדאי לשים לב למשהו מיוחד? האם יש מוצרים שבאמת משתלם להזמין עם ההנחה?

מצד שני, תמיד צריך לזכור שמדובר במשלוחים מארצות אחרות, ולעיתים המוצרים לא באיכות הכי גבוהה, אז לא כדאי להתלהב יותר מדי, אבל זה בהחלט שווה לנסות.

בקיצור, אם אתם חדשים בטמו – חפשו את קוד הקופון לפני ההזמנה, זה יכול לחסוך לא מעט.

אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים!
מחירי הבגדים בארץ כבר מזמן לא הגיוניים.
אז מצאתי פתרון שאולי יכול לעזור גם לכן;
כבר יותר משנה שאני קונה בגדים כמעט רק באתר NEXT.
רובנו מכירות את האתר הזה בעיקר מבגדי ילדים, אבל יש בו גם בגדי נשים יפים וצנועים. באיכות לא פחותה מהחנויות והרשתות בארץ, וכמובן במחירים הרבה יותר סבירים.
מאמינה שחלקכן מכירות, אבל נחשפתי להרבה נשים שלא.

ריכזתי כאן כמה פריטים טובים שראיתי לאחרונה (חלקם גם הזמנתי בעצמי), כדי להראות בערך מה אפשר למצוא שם.

שני דברים חשובים שכדאי לדעת:
• המלאי מתחלף מהר – פריטים לפעמים נגמרים וחוזרים, אז שווה לשמור במועדפים דברים שאהבתן ולחזור בהמשך.
• יש מידת Petite – בחלק מהפריטים קיימת מידה זו, המתאימה לנשים נמוכות יחסית (בסביבות 160 ס”מ). ההבדל מורגש במיוחד באורך החצאיות - כדאי לשים לב.

אם תהיה התעניינות, אשמח לשתף בהמשך עוד המלצות על פריטים מוצלחים שמצאתי.
מקווה שזה יעזור לכן!

חולצות וג׳קטים:

ז'קט בומבר בסגנון מעיל-קרדיגן⁩
https://www.next.co.il/he/style/SU616154/F26259

חולצה מתערובת ליוסל ™TENCEL עם שרוול
https://www.next.co.il/he/style/SU664925/H15652

חצאיות:

חצאית מידי מבד סאטן⁩
https://www.next.co.il/he/style/SU516168/W88961

⁨ג'ינס שטוף - חצאית מידי מלאה בעיטור תפר⁩
https://www.next.co.il/he/style/SU767428/W64543

חצאית סקוטית בגזרת מידי מעור מלאכותי⁩
https://www.next.co.il/he/style/SU704747/W27927

נעליים:

נעלי מרי ג'יין עם חרטום עגול ועיטור אבזם⁩
https://www.next.co.il/he/style/SU779653/W71137

כפכפי מיול לבית מזמש עם בטנת פרווה מלאכותית ⁩
https://www.next.co.il/he/style/SU784301/H66708
כל כך הרבה אנשים פנו אליי, בפרטי ובאשכולים, לגבי עין חמד.
שמעתם שאני נוסעת וחיפשתם מידע מה המצב שם, ואם רלוונטי לצילומים.
מבינה אתכם! גם אני ניסתי לדלות כמה שיותר ידע לפני שהגעתי לשם...
לכן אני פותחת פה אשכול, בואו ננסה להיות טובים אחד לשני ❤️
אם הייתם בעין חמד בזמן האחרון\תהיו, שתפו אותנו במצב שם, מתי כדאי להגיע,
מה הימים העמוסים\פחות, ואם יש לכם תמונות מצב משם - אז בכלל טוב!

בינתיים, כותבת לכם פה כל מידע שיש לי לגבי מה שהיה שם לפני כשבועיים כשהייתי שם:

אז... פעם ראשונה שהייתי בעין חמד. הגעתי לצלם חלאקה.
קודם כל זה מקום פשוט מ--דה-י-םםםם!!!
מצטלם יפה מכל הזוויות. ומסתבר גם כמעט בכל העונות.
יש שם עכשיו קצת דשא ירוק יפה, ועצים ברקע.
לתשומת ליבכם שכשהייתי היו מים זורמים = לא היה אפשר לצלם שם מרוב מים.
נאלצתי לוותר על הסט שלהם. היה מבאס מאד מאד מאד.
כמובן אפשר לצלם על הגשר שמעל, אבל לא מצטלם ככ יפה כמו המים עצמם.
ושוב, מזכירה שזה היה לפני כשבועיים, עכשיו לא יודעת מה יש\אין שם..
לכן כל מה שאתם יודעים - תכתבו פה למטה!

יש שלכת, לא המון. אבל קיצור ירוק מהמם.
ויש גם מבצר כזה שמתאים לסט יהודי יפה.

כשהגעתי הייתי עם עוד 2\3 צלמים. הגעתי ממש ביום ריק כי חשבו שבאותו יום יהיה גשום
בגדול באמת היה בוץ קצת על האבנים שם למשל, וזה היה באסה
שימו לב לא להושיב ילדים על המדרגות שיש עליהם בוץ!! עשיתי את הטעות הזאת וזה היה נורא :sne:
יש כמה גרמי מדרגות, חפשו את ההכי נקיות (וכמובן הכי מתאימות לתאורה) ועם הכי הרבה עלים\שפשוט
תאספו מהרצפה ותפזרו על המדרגות.

הכניסה זולה מאד, אם אני זוכרת נכון עלה 10 לילד ו20 למבוגר (צריך להזמין מקום מראש).
ב16 הם סוגרים לגמרי מה שאומר שעד עשרה ל (מקסימום) צריך כבר להגיע לרכב חזרה.
אני הגעתי ב14 עד 16, ולא הספקתי ממש כמעט כלום, לצערי הרבבב
ממש הספקתי רק 2 סטים מ2 זוויות. זהו. והיה לי עוד 6 סטים בערך שוויתרתי עליהם.
בקיצור לחשב שיהיה מספיק זמן, ולקחת בחשבון פקקים כמובן!
לי היה ממש חבל, זה מקום פשוט מהמםם ומגוון והתבאסתי ממש שלא הספקתי כלום. אם יש לכם 4 סטים - קחו 4 שעות. וכו'..

זהו, בגדול - כל עוד לא קיץ: לא לוותר על המקום הזה!!! מקום מדהים בעיני.
(לא הייתי שם בקיץ. כל עוד ירוק - מהמם שםםם)
למי שיש עוד שאלות מוזמנים לכתוב פה.
וכמובן שתפו אותנו בתובנות !
בעקבות כמה אשכולות בנושא שנפתחו לאחרונה
אני מתכבד לפתוח את האשכול שיהיה מאגר מידע לעולם הענק של ספרים בנושאי התפתחות אישית מכל הסוגים,
למן ספרי פסיכולוגיה , טיפול, העצמה אישית מנטלית, כלכלית או עסקית, חברתית, ספרי השראה ומוטיבציה, וכל הטוב שיש לארון הספרים להציע.
(שימו לב, המלצות קריאה רק לספרים בנושאים הנ"ל, ספרי קריאה יפים ומרגשים ככל שיהיו אינם קשורים לכאן)
בכדי להפיק את מריב התועלת כדאי לציין בכל המלצה:
1] שם הספר [+ שם הסופר]
2] חלוקה לקטגוריה כללית כגון העצמה אישית או כלכלית וכד'
3] באיזה נושא הספר עוסק הספר בפרטות
4] סגנון הספר ספר כבד - לימודי / ספר לימודי אבל כתוב בצורה קלילה / סיפור או ביוגרפיה שמשתייך כמובן לנושאי האשכול
5] היכן ניתן להשיג

ראוי לציין גם את האשכול המקביל

נב. 1, בקשות לרכישה יד שניה, או ללוות ספרים, יכבידו על האשכול ולכן בבקשה נא לא לבקש כאן!
נב 2, מטבע הדברים אשכול כזה עלול להזמין מחאות נמרצות על ספרים מסוימים ודיונים נרחבים בהשקפה... מאת המעוררים למינהם, שיביאו בסופו של דבר לסגירת האשכול.
לכן נא לקחת בחשבון שהמלצה על ספר מסוים לא מהווה תעודת כשרות על תוכנו ובוודאי שלא על הסופר, ועל כל אחד לבדוק כל ספר שהוא רוצה לקרוא אם הוא מתאים לו מבחינה רוחנית.
ובזה יצאנו ידי חובת מחאה / אזהרה מכל סוג שהוא ובבקשה נא לא לסטות מנושא האשכול.
תודה רבה
(כשאמא שלי קבעה לנו יום כיף לכל האחיות, והתחלנו להערים קשיים של "מי יהיה עם הילדים?" / "אבל יש אסיפת הורים.."/ "איך יסתדרו הבעלים???" וכ' וכ'.... קיבלנו מאמא מכתב נזיפה במייל- הרי הוא לפניכן -ללא שינויים...:))

אתן מכירות את ה"מנהג" הזה בחתונות, שלוקחים חצאית לבנה ענקית ומלבישים אותה לכלה באמצע הריקודים. כולן מסביב תופסות באותו בד החצאית ורוקדות עם הכלה מסביב, והכלה מאושרת וזורקת סוכריות לכל עבר.
מה שהכלה לא מבינה באותו מעמד זה שמדובר ברמז שהקהל מרמזים לה, להתכונן איך עומדים להיראות החיים שלה:
היא לבושה חצאית ארוכה ורחבה ומסביבה הילדים, וכל אחד מושך בחצאית לכיוון אחר, וכדי לנסות להרגיע אותם היא זורקת להם סוכריות.
"אמא, היא הרביצה לי"
"אמא, אני רעב" "אמא משעמם לי"
"אמא, הוא לקח לי.. אמא אני הייתי ראשון...אמא זה שלי והוא חטף לי"

ובערב, כשכל הילדים הולכים לישון האמא מתיישבת במטבח ומחכה לקצת רוגע, קצת מ-נ-ו-ח-ה.
ואז מגיעה צעקה מהחדר מאחד הילדים: "אמא, אני רוצה לשתות".

מ"מחקרים" שעשו אלפי אימהות בעולם מתברר שגופם של ילד עובד בצורה כזאת, שברגע שעוברים מעמידה וריקודים לעבר שכיבה במיטה כדי ללכת לישון, הגוף שלהם דורש מים, מטרנה דייסה או שוקו :)
.

את רוצה מנוחה? תני לי לומר לך משהו.
מנוחה זה לא משהו שיתנו לך, מנוחה זה משהו שאת צריכה לקחת!
צריך לעבוד על מנוחה!
תודיעי לכל המשפחה את הכללים החדשים בבית:
כשאמא שותה קפה אין להתקרב מרחק יותר קרוב מ- 2 מטר, ככתוב בהלכות קורונה בעמוד: תנו לי... מנוחה.
תודיעי לגננות כשאמא קובעת ללכת לספא - לא קובעים אסיפת הורים...
תודיעי לבעל שאת הולכת לאגור כח ותשתמשי במושגים שלהם: ביטולה לצורך קיומה....
פשוט תחליטי לקחת מנוחה ואל תאפשרי להפריע לך! זה קל מאוד לעשות זאת, בפרט אם מדובר בחמש דקות בלבד...או חצי יום בלבד...😅

אמרה לי פעם מישהי שאמא נחה רק בקבר.
אמרתי לה שזה לא נכון.
אמא זאת אמא לעולמי עולמים, נראה לך שיתנו לך לנוח? יבואו לקבר, ידפקו ויצעקו: "אמא ישועות, אמא בטלי גזירות".
תראו את רחל אימנו, אחרי אלפי שנים ועדיין מושכים לה בחצאית הפרוכת...
רחל... א-מ-א. אל תמנעי קולך מבכי ואל תמנעי עינייך מן דמעה.
אמא זאת אמא, לעולמי עולמים.
רק תזכרי שאחרי כל הקושי, יש שכר לפעולתך.

.......נא לעדכן מי לוקחת מנוחה😂😅

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה