למסירה רוצה להמליץ - מכון כושר לגברים בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אחרי הרבה אשכולות נואשים בעניין, אני רוצה להמליץ, משום אל תמנע טוב מבעליו, על מכון כושר חדש ומפואר עם שעות נפרדות לגברים.
המכון ממוקם במגדלי קונקורד (ויטה) ברח' בן גוריון, מפואר ומאובזר במתקני הכושר החדישים ביותר ובשפע.
במחיר המנוי כלולים גם חוגים שונים, הדרכה צמודה של מדריכי כושר מקצוענים, ואם יהיה ביקוש, יפתח גם חוג אגרוף וקרב מגע.... (עוד מעט בחירות...). במקום גם סאונה יבשה ומקלחות מאובזרות.
המחירים במקום מגוחכים בעיניי, ודאי יחסית למקומות אחרים שגובים כפול ומספקים חצי....
ניתן לבוא לאימון ניסיון חינם.
פתוח לגברים בימי א,ג,ה, בין השעות 22:00 - 24:00.
טלפון ליצירת קשר *2561.

אין לי שום רווח מהעניין (כבר קיבלתי את המתנה למי שמביא חבר - תיק מהודר), יש לי עניין שהמקום יוצף באנשים מאנ"ש כדי ליצור להם מחוייבות לאופי חרדי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אחרי הרבה אשכולות נואשים בעניין, אני רוצה להמליץ, משום אל תמנע טוב מבעליו, על מכון כושר חדש ומפואר עם שעות נפרדות לגברים.
המכון ממוקם במגדלי קונקורד (ויטה) ברח' בן גוריון, מפואר ומאובזר במתקני הכושר החדישים ביותר ובשפע.
במחיר המנוי כלולים גם חוגים שונים, הדרכה צמודה של מדריכי כושר מקצוענים, ואם יהיה ביקוש, יפתח גם חוג אגרוף וקרב מגע.... (עוד מעט בחירות...). במקום גם סאונה יבשה ומקלחות מאובזרות.
המחירים במקום מגוחכים בעיניי, ודאי יחסית למקומות אחרים שגובים כפול ומספקים חצי....

אין לי שום רווח מהעניין (כבר קיבלתי את המתנה למי שמביא חבר - תיק מהודר), יש לי עניין שהמקום יוצף באנשים מאנ"ש כדי ליצור להם מחוייבות לאופי חרדי.
יש לך פרטי התקשרות?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
טלפון ליצירת קשר *2561.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה