כללי רוצה להמליץ על אתר הורדת תמונות

• הוסף לסימניות
שלום
רכשנו לא מזמן מנוי באתר 123rf
התשלום הוא בסביבות 200 לחודש, והגבלה של 5 תמונות ביום.
אני משתמשת בתמונה זמנית ורק כשיש אישור סופי מהלקוח אני מורידה את התמונה.
אני ממש ממש מרוצה מהמאגר. יש שם מגוון ענק, והמון תמונות שמשותפות למאגר הזה ולשאטרסטוק.
מאז שאנחנו מנויים אני אפילו לא מתפתה להכנס לשאטרסטוק..
ויש גם שירות של אדם בשם מארק מישראל, הוא ממש מקסים ותמיד זמין ועונה לנו על שאלות.

אז שתדעו שזה קיים :)
תחליף מעולה לשאטרסטוק שהוא יקר....

• הוסף לסימניות
גם לי יש ניסיון עם האתר הזה, באמת מומלץ. כמעט כל התמונות בשאטר מופיעות גם שם.
לא ידעתי שיש להם שירות בישראל, תמיד תקשרתי עם מישהו בארה"ב. תוכלי לתת את המייל שלו?

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת באתר הזה ומרוצה

אפשר להכנס דרך הקישור האישי שלי:
מכאן - 123RF
(אם תקנו דרכי אני מקבלת נקודות שאח"כ אוכל להמיר לקרדיטים באתר, אז אשמח אם תכנסו ותקנו חבילה דרך הקישור שלי!)

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מארק הנציג בארץ והוא אמר שאם קונים דרכו יש הנחה של 10%.
המייל שלו - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה