רוצה להציל חיים?. מחפשים כליה...

• הוסף לסימניות
חברה קרובה, אישה יקרה, נזקקת להשתלת כליה דחופה.
סוג הדם הוא B+.
אם חשבתם לתרום, וסוג הדם מתאים או מכירים מישהו
מגיל 25
כזה, אשמח שיפנה אלי בדחיפות, ואקשר בינכם.
כרגע היא בטיפולי דיאליזה סוחטים, כך שממש אשמח
שתפיצו הלאה.

הפרטים שלי בחתימה.

• הוסף לסימניות
B+.
נראלי גם O.
מבררת.

• הוסף לסימניות
מהידוע לי אכן לסוג דם B יכולים לתרום O ו B

• הוסף לסימניות
אהה, אני מכירה משהו מסוג דם A + שמעוניין לתרום...

מצטערת

בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
אני מתגעגעת לדיון ההוא....

• הוסף לסימניות
משמרת בוקר.

• הוסף לסימניות
נסחפתי חזרה לאשכול ההוא.
אשכול מחכים ומעניין.

• הוסף לסימניות
מה, אתם בעצמכם תרמתם? וואו. ממש מדהים!

• הוסף לסימניות
אפשר להפיץ הלאה במייל עם הפרטים שלך בחתימה?
(לפחות נעשה השתדלות קטנה...)

• הוסף לסימניות
אפשר להפיץ הלאה במייל עם הפרטים שלך בחתימה?
(לפחות נעשה השתדלות קטנה...)
דיצה,
אולי באמת תשאלי אותה אם אפשר להפיץ הלאה במיילים.
לא נראה לי שכדאי להפיץ הלאה מבלי לשאול אותה קודם. תארי לך שהיא תקבל מייל כזה ממישהו שיעביר לה בלי שידעה בכלל שזה עובר במיילים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה