מצלמות עדשות וציוד טכני רוצה להשתדרג במצלמה מתלבטת בין ניקון לקנון רוצה המלצה בקשר לנוחות וכו''.. תודה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהעלו כבר את הנושא הזה אבל חיפשתי ולא מצאתי
רוצה להשתדרג במצלמה מתלבטת בין ניקון ולבין קנון בקשר לנוחות לאיכות התמונות וכו'....
דגם וכו'...
ואים משהוא יודעת למה ניקון יותר יקר? מה ההבדל בניהם
תודה רבה...

• הוסף לסימניות
כמו השאלה אם עדיף פיצה או פלאפל... נטו העדפה אישית.
אני למשל עם קנון כי המצלמה הראשונה שהחזקתי בחיים היתה קנון. וזהו, אהבתי והיום לא מסוגל אחרת.
אין מה יותר איכותי, קנון או ניקון, זה תלוי דגמים.
הצעתי היא שבמקום להתלבט בין קנון לניקון, תגדירי קודם מה היעדים שלך, מה את בעיקר רוצה לצלם, אלו מאפיינים הכי חשובים לך וכמובן תקציב, ולחפש לפי זה. אם עוד לא התרגלת לאחת מהן, לדעתי לא באמת חשוב

• הוסף לסימניות
כמו השאלה אם עדיף פיצה או פלאפל... נטו העדפה אישית.
אני למשל עם קנון כי המצלמה הראשונה שהחזקתי בחיים היתה קנון. וזהו, אהבתי והיום לא מסוגל אחרת.
אין מה יותר איכותי, קנון או ניקון, זה תלוי דגמים.
הצעתי היא שבמקום להתלבט בין קנון לניקון, תגדירי קודם מה היעדים שלך, מה את בעיקר רוצה לצלם, אלו מאפיינים הכי חשובים לך וכמובן תקציב, ולחפש לפי זה. אם עוד לא התרגלת לאחת מהן, לדעתי לא באמת חשוב
יש לי ניקון והכיוון שלי צילומי ילדים חוץ וסטודיו

• הוסף לסימניות
יש לי ניקון והכיוון שלי צילומי ילדים חוץ וסטודיו
אם התרגלת לצורת האחיזה, למיקום הכפתורים הזום והפוקוס, לא רואה צורך לשנות חברה.
תקציב פחות או יותר?

• הוסף לסימניות
5000-6000

• הוסף לסימניות
ניקון יש לי 18-55
ו70-300
אבל המצלמה אני רוצה כולל עדשה

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך לבדוק על ניקון d750
דגם מאוד מוכר, עולה באזור ה4500 (בשאר הייתי ממליץ לך בחום לקנות עדשת פריים, 50mm או 85mm)

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך לבדוק על ניקון d750
דגם מאוד מוכר, עולה באזור ה4500 (בשאר הייתי ממליץ לך בחום לקנות עדשת פריים, 50mm או 85mm)
יש קבוצה בפייסבוק שנקראת צלמים בתחילת דרכם, הם עובדים בשיתוף פעולה עם רשת החנויות קאמרה ועושים הנחות ממש שוות, אני את המצלמה והעדשה שלי קניתי דרכם וקיבלתי הנחה של בערך 10%, כדאי לך לפני שאת קונה לברר מולם.
ואם יש לך עוד שאלות או רוצה עוד הצעות לדגמים אחרים, אעזור בשמחה (מה שאני יודע..)

• הוסף לסימניות
תודה יש לך המלצה גם על קנון

• הוסף לסימניות
שמעתי על כאמרה ומה עם פוטו שוורץ בירושלים

• הוסף לסימניות
שמעתי על כאמרה ומה עם פוטו שוורץ בירושלים
אישית אני לא מכיר את פוטו שוורץ, אבל מקאמרה יש לי רק חוויות טובות, בין אם במלחה בירושלים או בבאר שבע..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהעדשות של ניקון יותר יקרות בהרבה, ככה שבתקציב שיש לך תוכלי לקבל 6D2 עם עדשת 85 מ"מ של קנון ובניקון רק עדשת 50 מ"מ 1.8 (50 מ"מ 1.8 של קנוון עולה 380 שקל ושל ניקון 800!!!)
עוד משהו שהצבעים של ניקון אחרים לגמרי ואחרי זה לסדר את התמונות במחשב זה עבודה...
ממליצה מאד על קאמרה במיוחד סניף מרכז כלל קיבלתי הנחה מהקבוצה של גודוקס.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהעדשות של ניקון יותר יקרות בהרבה, ככה שבתקציב שיש לך תוכלי לקבל 6D2 עם עדשת 85 מ"מ של קנון ובניקון רק עדשת 50 מ"מ 1.8 (50 מ"מ 1.8 של קנוון עולה 380 שקל ושל ניקון 800!!!)
עוד משהו שהצבעים של ניקון אחרים לגמרי ואחרי זה לסדר את התמונות במחשב זה עבודה...
עריכה :
6D2 היא מצלמת פ"פ מקבילה פחות או יותר ברמה לD750 של ניקון אבל לפי מה שבררתי הרב היותר מוצלחת.

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה
אני עם ה50mm של קנון וזה לא להאמין שהיא עולה כל כך מעט, התוצאות שלה נפלאות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם....
אז כפי שהבנתי מומלץ 6d
אז מה המלצה שלכם על עדשה שאני מתמקדת יותר בצילומים ילדים חוץ וסטודיו ניו בורן ושוב תודה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם....
אז כפי שהבנתי מומלץ 6d
אז מה המלצה שלכם על עדשה שאני מתמקדת יותר בצילומים ילדים חוץ וסטודיו ניו בורן ושוב תודה
קודם כל העדשות של ניקון לא יתאימו לך, אז את צריכה חדשות
לדעתי תקני 50mm 1.8, היא מעולה וזולה כך שיישאר לך כסף לעדשת זום
אולי אפילו עדשת קיט בתור התחלה (18-200 וכדו') זה אמנם לא הכי איכותי שיש, אבל עדשות זום טובות (24-70 לדוגמא) כבר ממש יקרות, כמה אלפי שקלים.
לסיכום - אני הייתי מתחיל עם עדשת קיט ועדשת פריים 50mm

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה