מצלמות עדשות וציוד טכני רוצה להשתדרג במצלמה מתלבטת בין ניקון לקנון רוצה המלצה בקשר לנוחות וכו''.. תודה

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהעדשות של ניקון יותר יקרות בהרבה, ככה שבתקציב שיש לך תוכלי לקבל 6D2 עם עדשת 85 מ"מ של קנון ובניקון רק עדשת 50 מ"מ 1.8 (50 מ"מ 1.8 של קנוון עולה 380 שקל ושל ניקון 800!!!)
עוד משהו שהצבעים של ניקון אחרים לגמרי ואחרי זה לסדר את התמונות במחשב זה עבודה...
ממליצה מאד על קאמרה במיוחד סניף מרכז כלל קיבלתי הנחה מהקבוצה של גודוקס.

אני גם ממש ממליצה על 6D
אני חושבת שבגלל שהיא מצלמת פול פריים צריך בשבילה את עדשת 85 מ'מ לא?
ואם כן זה לפחות 7000(ככה עלה לי....)
קחי בחשבון שזה לא עדשת זום אומנם היא עדשה חדה מאוד אבל לא נוחה לצילומי סטודיו(או שהוא מספיק גדול....)
ולא לצילומי משפחה.....
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם ממש ממליצה על 6D
אני חושבת שבגלל שהיא מצלמת פול פריים צריך בשבילה את עדשת 85 מ'מ לא?
ואם כן זה לפחות 7000(ככה עלה לי....)
קחי בחשבון שזה לא עדשת זום אומנם היא עדשה חדה מאוד אבל לא נוחה לצילומי סטודיו(או שהוא מספיק גדול....)
ולא לצילומי משפחה.....
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!
אני מצלמת עם ה50. נכוו שה85 היא יותר אבל גם עם ה50ממתקבלות תמונות חדות ויפות.
אגב היום עולה 6d עם עדשת 85 בסבביות ה5900

• הוסף לסימניות
בלת"ק
המעלה בקנון (חוץ מכל השאר)
שהם נשארים עם אותו ממשק לכל אורך הדרך, פחות או יותר. מה שאומר שגם כשתשתדרגי, לא תצטרכי ללמוד את המצלמה מאפס.
בעיניי זה פלוס גדול, שאין בכלל לניקון.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה