כללי רוצה להתייעץ בקשר למחיר

• הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ אתכם בקשר למחיר שעלי לקחת עבור עיצוב תמונת מחזור לגנים? נראה לכם ש 500 ש"ח לתמונה זה הרבה מדי או קצת מדי?

• הוסף לסימניות
מה כרוך

• הוסף לסימניות
כרוך

מה כרוך בעבודה? עיצוב הרעיון והביצוע
באותו רעיון אני אשתמש לכמה גנים שפנו יחד אבל כל ילד בגן זה עבודה בנפרד- לגזור למקם לעצב וכו'
תודה על התגובה

• הוסף לסימניות
אם ישלמו לך 500 ש"ח, הלוואי... נראה לי שזה הרבה.
אם הם פנו יחד והעיצוב הוא אותו עיצוב הייתי לוקחת בין 250-300 רק על העיצוב לא כולל הדפסה.
המציאות אומרת שלעבוד עם גנים, זו לא מציאה!!! ( גננות לא מוכנות לשלם, אפ' שהעבודה תהיה הטופ שבטופ, אין להם הערכה בכסף!! שזה אומר לשלם כמה שצריך.)

• הוסף לסימניות
אני גם עושה תמונת מחזור אבל לגן אחד שמחירו בין 60 ל-100 ז"א לפי זמן עבודה

• הוסף לסימניות
באמת? ז"א שלוקח לך רק שעה שעתיים לעשות תמונת מחזור לגן שלם?

• הוסף לסימניות
גן של 36 ילדות שכל ילדה מוכנסת או בלב או במלבן כולל הגננות ורק מסוים אמור לקחת לי גג שעה
אני לא מבינה מה אמור להיות העבודה שלך שזה צריך לעלות 500 ש"ח

• הוסף לסימניות
אם אני מקבלת עבודה כזאת אני לוקחת על כל ילדה 1 שקל אבל זה מעבר למחיר של העיצוב עצמו ואני לא כל כך מקבלת את זה כי הם יודעות להוציא מקופת הגן מקסימום 35 ש"ח בבת אחת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה