קורונה רוצה להתנדב, ואיני יודעת איך

• הוסף לסימניות
אחותי ילדה בבית חולים מפורסם מאוד
היא מספרת שהיתה במחלקת קורונה כי היא עצמה היתה חולה
היא מתארת את המקום כמו משחטה
כולם מחכים לתור שלהם צועקים ואין מושיע
הרופאים לא מסוגלים להישאר עם בגדי הפלסטיק יותר מכמה דקות כך שכל החולים הם לבד בודדים, כן לבד ממש, ויכולים לצעוק שעה ואין מי שיעזור להם.
אני ועוד כמה, מוכנות להתנדב לעשות סיורים עם כל הבגדים כדי להושיט עזרה מינימלית למי שצריך, כמובן ע"פ הנחיות הצוות
אני לא יודעת למי לפנות
כולם מבטיחים שיחזרו אלי ו.......
אם אתם יודעים משהו אשמח לכתובת או לטלפון
גמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
הרופאים לא מסוגלים להישאר עם בגדי הפלסטיק יותר מכמה דקות כך שכל החולים הם לבד בודדים, כן לבד ממש, ויכולים לצעוק שעה ואין מי שיעזור להם.
אני ועוד כמה, מוכנות להתנדב לעשות סיורים עם כל הבגדים כדי להושיט עזרה מינימלית למי שצריך, כמובן ע"פ הנחיות הצוות
אני לא יודעת למי לפנות
גמר חתימה טובה
וואו!
ממש מעשה מתחשב ויפה מצדך הדאגה לאחר, למרות ההסתכנות שבדבר.
אשרייך!

• הוסף לסימניות
אשרייך.
עברת קורונה?
את לא בקבוצת סיכון ומוכנה לחתום על אחריות?

• הוסף לסימניות
אני עברתי קורונה האם אני לא יכולה להדבק שוב?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה ניראה לי שרק לאחר 3 חודשים מההחלמה ישנו סיכוי להידבק בשנית.
מכירה אחת שנדבקה שוב אחרי חודשיים.
שוהה עכשיו במלונית קורונה פעם שניה.

• הוסף לסימניות
מכירה אחת שנדבקה שוב אחרי חודשיים.
שוהה עכשיו במלונית קורונה פעם שניה.
בפעם הראשונה כמה תוצאות חיובי היו לה?

אני אסביר למה אני שואלת.
כי יכול להיות שיצא חיובי אחד, ואז אולי זה טעות...
כמו שקרה להרבה....

• הוסף לסימניות
1. אני לא עברתי קורונה ואני רוצה להיכנס עם התלבושת המתאימה
2. אני ועוד כמה חבירות מוכנות להתנדב כל אחת 4 שעות ביום ואני חושבת שזה יתגבר...

• הוסף לסימניות
אני בשלבי החלמה מהקורונה וחושבת להתנדב.
אשמח לשמוע פרטים ממי שהתנדבה במחלקת קורונה...

• הוסף לסימניות
וואו!
ממש מעשה מתחשב ויפה מצדך הדאגה לאחר, למרות ההסתכנות שבדבר.
אשרייך!
גם הרב אריה לוין התנדב וביקר חולים מדבקים.
וגם הקברנים מתנדבים לטפל במתים עם קורונה.
לא אלמן ישראל ומי שמלאו ליבו לעשות כן יש סכוי גדול שזהו תפקידו! שיברר אצל מורה דרכו.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למי לפנות
גמר חתימה טובה
אשריכם.

אבל לפי הנחיות משרד הבריאות מכניסים למחלקות קורונה רק מחלימי קורונה.

מה שנותר לנו, אלו שאינם מחלימי קורונה, זה לנסות ולגייס מתנדבים מקרב המחלימים. אולי גם על זה נאמר גדול המעשה יותר מן העושה.

• הוסף לסימניות
אשריכם.

אבל לפי הנחיות משרד הבריאות מכניסים למחלקות קורונה רק מחלימי קורונה.

מה שנותר לנו, אלו שאינם מחלימי קורונה, זה לנסות ולגייס מתנדבים מקרב המחלימים. אולי גם על זה נאמר גדול המעשה יותר מן העושה.
לידיעתכם:
1. גם מחלימי קורונה לא נותנים להם להיכנס ברוב הבתי חולים, שוחחתי עם אחד החכי"ם החרדים הוא ידע על זה ומנסה לפעול כבר חודש לתקן את זה.
2. אם נכנסים עם שמונה בגדים לא אמור לשנות חולה או מחלים או בריא...

• הוסף לסימניות
לידיעתכם:
1. גם מחלימי קורונה לא נותנים להם להיכנס ברוב הבתי חולים, שוחחתי עם אחד החכי"ם החרדים הוא ידע על זה ומנסה לפעול כבר חודש לתקן את זה.
2. אם נכנסים עם שמונה בגדים לא אמור לשנות חולה או מחלים או בריא...
1. המצב טעון שיפור, אבל כיום מכניסים מחלימים ברשימה דלהלן (בדר"כ לא מספיק, ויש מקומות שזה עדיין בהרצה, אבל בגדול):
הדסה, שערי צדק, הרצוג, מעייני הישועה, תל השומר, איכילוב, וולפסון, אסף הרופא, אסותא, סורוקה, רמב"ם.
לא ספרתי רוב או מיעוט, אבל זה המצב כעת.
2. לא שאין הבדל, אבל ברור שצריכים להכניס גם קרובי משפחה שאינם מחלימים. הלוואי שהח"כ יצליח לפעול לטובה.

אני לא מתכוון שאין מה להוסיף מצד בתי החולים, הלוואי ותתרחש כבר המהפכה שאנו מחכים לה; מתכוון שגם במסגרת מה שמאפשרים כעת, יש המון מה לפעול ולהתנדב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה