למסירה רוצה להתעמל בבית

• הוסף לסימניות
היות ואני עובדת במשרה כמעט מלאה,
יושבת כל היום מול המחשב
ואין לי
אין לי
אפילו שאני ממש ממש רוצה
אין לי זמן לצאת לשעה ביום
ואפילו חצי שעה בערב
להליכה או התעמלות
יש לי תכנית התעמלות לצפיה במחשב
שמולה אני עובדת
אבל אני צריכה אם יש למישהי/ו בבקשה
קליפ-סרטון לחימום.
עדיף עם מוזיקה ואירובי. וכד'

(ואם אפשר בבקשה לא להגליש לכיוון של- הרבה יותר טוב לצאת לאויר-החמצן משחרר ת'מוח-ואת כל שאר הדברים שאני יודעת. תודה.)

יש? תעלו.
אין? אל תגיבו.

יצא קשוח....;)

• הוסף לסימניות
גם אני :)

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להעלות לפה את התכנית היות והיא מבוצעת ע"י אישה.

• הוסף לסימניות
אולי את יכולה לספר לנו איך השגת אותה? כדי שגם אנחנו נוכל להשיג...

• הוסף לסימניות
חברה מהסמינר העבירה לי בזמנו.
כבר מזמן לא בסמינר כך שלא יכולה לבקש שוב....

• הוסף לסימניות
אולי באישי תוכלי לשלוח?
אשמח מאד מאד..

• הוסף לסימניות
אוכל מחר.
אין לי פה.
אבל שמשיהו יישלח כבר חימום...
מכל הפניה בפורום קיבלתי רק בקשטת לקבלת התכנית......:(

• הוסף לסימניות
יש מאמנת כושר אישית אם זה מעניין אותך

• הוסף לסימניות
יש לי משהו לא הכי "גלאט" (נשים שלא גמרו להתלבש...)
אם תרצי - אוכל להעביר לך באישי. לא מעלה לפה

אופס.....
עכשיו, כשאני מחפשת את זה, אני נזכרת שבמהלך נקיונות של המחשב מחקתי אותו היות ותפס משקל מכובד ולא שימש אותי.

סורי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדקי ביוטיוב אם פתוח לך
(דוגמה, תכתבי: תרגילי אירובי בבית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה