דרוש מידע רוצה להתפנק בשואב שוטף- מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני צריכה מכשיר שיש בו את האופציות הבאות:
שאיבה לבד
שאיבה ושטיפה וניגוב.
מנקה גם כתמים קשים- כלומר יותר מברמה של להעביר סמרטוט.
קל.
לא יקר.
לא חייב בכלל מותג.

• הוסף לסימניות
שואב שוטף שמנקה גם כתמים קשים חייב רולר עם סיבים עבים, הבעיה שזה משאיר סימנים על הריצפה, לכן היום החברות הטובות כמו טינקו דרימי ועוד מעדיפות לשים רולר עם סיבים רכים שישאיר ריצפה חלקה ללא סימנים אפילו שזה מגיע בודאות על חשבון הכתמים הקשים

• הוסף לסימניות
שואב שוטף שמנקה גם כתמים קשים חייב רולר עם סיבים עבים, הבעיה שזה משאיר סימנים על הריצפה, לכן היום החברות הטובות כמו טינקו דרימי ועוד מעדיפות לשים רולר עם סיבים רכים שישאיר ריצפה חלקה ללא סימנים אפילו שזה מגיע בודאות על חשבון הכתמים הקשים
השאלה היא באיזה רמה.
כי לוויתי אתמוטל מחברה שואב שוטף וממש התאכזבתי. רצפה מלוכלכת ברמה רגילה של בית עם ילדים- רוטב על הרצפה וכאלו. ולא ניקה. (כן ברמה של לשטוף ולא להעביר סמרטוט, אבל ברמה שמצריך שפשוף קל וזהו.)

• הוסף לסימניות
השאלה היא באיזה רמה.
כי לוויתי אתמוטל מחברה שואב שוטף וממש התאכזבתי. רצפה מלוכלכת ברמה רגילה של בית עם ילדים- רוטב על הרצפה וכאלו. ולא ניקה. (כן ברמה של לשטוף ולא להעביר סמרטוט, אבל ברמה שמצריך שפשוף קל וזהו.)
מבירור שעשיתי
אצל 80% מהאנשים השואב שוטף שוכב באבן שאין לה הופכין, לא באמת מבצע את מה שדורשים ממנו.
חבל שלא קם פה אשכול של תיווך בין אלה שרוצים לקנות לבין אלה שרוצים למכור אותו יד שתיים....

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי
אצל 80% מהאנשים השואב שוטף שוכב באבן שאין לה הופכין, לא באמת מבצע את מה שדורשים ממנו.
חבל שלא קם פה אשכול של תיווך בין אלה שרוצים לקנות לבין אלה שרוצים למכור אותו יד שתיים....
לכן השאלה ליום יומיים להתנסות זה רעיון מעולה, אולי אנסה גם

• הוסף לסימניות
יש בנטו חיסכון בביתר טינקו ב1700 ש"ח.
כששאלתי ביריד ביתר הוא אמר לי שהמכשיר דורש תיקונים מידי פעם,
וירדתי מהרעיון, למרות שהוא אמר לי שהמלאים נגמרים ואנשים רצים לקנות.
לא יודעת לגבי התיקונים מי אחראי.

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי
קצת מוזר, כי אני שמעתי מאנשים רבים שזה שינה להם את החיים, יתכן שיש להם שואב שוטף שדורש הרבה עבודה בניקוי עד שמתייאשים, בנוגע לאיזה שואב שוטף לקנות נראה לי שנכון לעכשיו אין כמעט התלבטויות כי יש הסכמה כ"כ רחבה מכל כך הרבה סוקרים שDREAME H14 Dual או פרו (אותו דבר רק ללא שואב יבש) הוא הכי טוב ומשתלם בפער ברמת מחיר סבירה גם מבחינת הניקוי העצמי היעיל שלו.

• הוסף לסימניות
קצת מוזר, כי אני שמעתי מאנשים רבים שזה שינה להם את החיים, יתכן שיש להם שואב שוטף שדורש הרבה עבודה בניקוי עד שמתייאשים, בנוגע לאיזה שואב שוטף לקנות נראה לי שנכון לעכשיו אין כמעט התלבטויות כי יש הסכמה כ"כ רחבה מכל כך הרבה סוקרים שDREAME H14 Dual או פרו (אותו דבר רק ללא שואב יבש) הוא הכי טוב ומשתלם בפער ברמת מחיר סבירה גם מבחינת הניקוי העצמי היעיל שלו.
מסכימה לחלוטין
הדרימי ממש עושה עבודה טובה, לא מחליף שטיפה יסודית של פעם בשבוע- שבועיים, אבל ליומיום הבית פשוט נקי ותחזוקה שלו לא קשה מדי לטעמי. בפירוש שדרג לנו את איכות החיים
ומדובר בבית פעיל עם ילדים קטנים ב"ה

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי
זה הרובוטי או הידני?
יש כאן אשכול ענק על דרימי וטינקו הידניים
וכולם משתמשים ונהנים.

• הוסף לסימניות
מרוצים מאד מדרימי H14. אנחנו ועוד כמה במשפחה
אכן יש אנשים שזה לא לסטנדרטים שלהם ואם לקחת לנסות וזה אכזב אותך אולי אל תקני

• הוסף לסימניות
לדעת רוב המשתמשים גם הH14 הרגיל הוא מצוין, ולא כ"כ ברור על מה באמת שווה לשלם עוד 500-700 שח

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי
ממש לא נכון.
אני בעצמי עם טינקו כבר שנתיים ומכירה עוד כמה וכולם מרוצים. מה שכן, שמתי לב שמגיל מסוים אנשים כבר לא סומכים עליו ומעדיפים לשטוף לבד...
אני גם הייתי מאוד שמחה לשטוף ”באמת” אבל ברוך ד’ יש דברים חשובים יותר וזה ממש משנה חיים ותענוג בית נקי תמיד בקלות.
אין לי בעיה עם לכלוכים קשים כי תמיד אני מנקה מיד שנשפך או מתלכלך, הבית נוצץ כל הזמן ולכן אין צורך בשטיפה רצינית לפני שבת וכו’ כי הבית פשוט לא מגיע למצבי קיצון, ואני אישה נקיה מאוד ברמה קצת אובססיבית.

• הוסף לסימניות
שורה תחתונה איפה הכי זול לקנות אותו?

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי
מחילה, אבל זה פשוט שטויות..
100% מהאלו שאני מכירה שיש להם שואב שוטף, טינקו או דרימי, משתמשים בו, וברמה כמעט יומיומית.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה