אלופה בהייטק
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אני עם נטפרי כבר שנים!
יש לי סינון על הראוטר בבית וחוץ מזה WiFree3 על המחשב של העבודה.
אני מתחברת עם המחשב של העבודה לכל Wifi בכל מקום- והנט פרי מסנן לי את האינטרנט- זה בדיוק הרעיון של התוכנה שמותקנת על המחשב.
לגבי אינטרנט לא מסונן בראוטר- זה סיכון אם יש מחשב אחר בלי חסימה- אפשר לגלוש פתוח.
יש לי וואטסאפ על המחשב- נטפרי פותחים אחרי כמה שאלות- ואני לגמרי בעד, הם סינון איכותי וזה חלק מהביטוי שלו, מי שלא מתאים לו שיחפש סינונים אחרים.
קבוצות בוואטסאפ סגורות בבסיס, כדי לפתוח קבוצות, צריך לפתוח פניה בנטפרי ולהסביר מה מטרת כל קבוצה ואז הם פותחים במיידי.
זום פתוח לגמרי לא משנה אם גברים או נשים
קורסים דיגיטליים - לא מוכנים לפתוח של נשים.
פודקסטים- חלקם נפתחים ואפשר להגיש בקשה למשהו נוסף אם נדרש.
אתרי קניות פתוחים בצורה מעולה.
לגבי חיבור לראוטר של אתרוג- תבדקי מול נטפרי שלא תהיה התנגשות בין הסינונים ואז אולי הכל ייחסם לך.
בקיצור- אני סופר ממליצה!!
יש לי סינון על הראוטר בבית וחוץ מזה WiFree3 על המחשב של העבודה.
אני מתחברת עם המחשב של העבודה לכל Wifi בכל מקום- והנט פרי מסנן לי את האינטרנט- זה בדיוק הרעיון של התוכנה שמותקנת על המחשב.
לגבי אינטרנט לא מסונן בראוטר- זה סיכון אם יש מחשב אחר בלי חסימה- אפשר לגלוש פתוח.
יש לי וואטסאפ על המחשב- נטפרי פותחים אחרי כמה שאלות- ואני לגמרי בעד, הם סינון איכותי וזה חלק מהביטוי שלו, מי שלא מתאים לו שיחפש סינונים אחרים.
קבוצות בוואטסאפ סגורות בבסיס, כדי לפתוח קבוצות, צריך לפתוח פניה בנטפרי ולהסביר מה מטרת כל קבוצה ואז הם פותחים במיידי.
זום פתוח לגמרי לא משנה אם גברים או נשים
קורסים דיגיטליים - לא מוכנים לפתוח של נשים.
פודקסטים- חלקם נפתחים ואפשר להגיש בקשה למשהו נוסף אם נדרש.
אתרי קניות פתוחים בצורה מעולה.
לגבי חיבור לראוטר של אתרוג- תבדקי מול נטפרי שלא תהיה התנגשות בין הסינונים ואז אולי הכל ייחסם לך.
בקיצור- אני סופר ממליצה!!
הנושאים החמים