- הוסף לסימניות
איפה יש הורדת מחיר ??נטפרי הורידו את החיוב ל14.5 שקל במקום 15
שיקול נוסף![]()
אצלי אני לא רואה את זה
איפה יש הורדת מחיר ??נטפרי הורידו את החיוב ל14.5 שקל במקום 15
שיקול נוסף![]()
איפה יש כזו קבלה ?27-11-2025 14.50 ₪
קבלה
דווקא לאמה שבאמת מעניין זה שהמסקנה העולה משתי האשכולות היא שאין יותר טוב מנטפרי...
צר לאכזב , נכנסתי לפירוט תשלומים בנטפרי ואני רואה שהיתה איזה חלוקה בחבילה שליאיפה יש כזו קבלה ?
אצלי הקבלה האחרונה מה 20/11 וכתוב 15 ש"ח
בגדול אפשר להוזיל את המחיר בנטפרי בהשתייכות למסלולים מופחתיםצר לאכזב , נכנסתי לפירוט תשלומים בנטפרי ואני רואה שהיתה איזה חלוקה בחבילה שלי
טעיתי
המחיר רגיל 15
מה רמת החסימה?אני בנתיב ואני מרוצה וממליצה הן בעבודה בכלל והן באתרי AI
גם בשאלות בנוגע לעבודה וגם בסתם שאלות.
והשירות, מקסים! עונים צ'יק צ'ק, ומשתדלים למצוא פתרון מעולה
הייתי מקימה משהו כזה לו רק הייתי יודעת איך...סינון התמונות של אתרוג הרבה פחות חכם מנטפרי
באתרי אונליין של בגדי ילדים באתרוג נחסמים הרבה תמונות ללא סיבה
ומנגד הרבה תמונות נשים שנפתחות גם לא במתחם נשים...
מי ירים את הכפפה ליצירת סינון אמיתי ברמה המקצועית של נטפרי
אבל עם גמישות ביצירת תמונות בבינה!
בנטפרי זה ממש עבודה על מידת הסבלנות....
היה כאן אחד שעשה את זה, אבל הוא אומר שזה לא משתלם כל העבודה לעשות את זה ציבוריתמי ירים את הכפפה ליצירת סינון אמיתי ברמה המקצועית של נטפרי
אבל עם גמישות ביצירת תמונות בבינה!
בנטפרי זה ממש עבודה על מידת הסבלנות....
אז תבינו כמה זה לא פשוט לעשות את זה, ועוד כמעט בחינם !כתבתי בנושא באשכולות קודמים
פיתחתי לעצמי סינון שמבוסס AI לסינון תמונות בזמן אמת (הלקוחות ממתין כמה שניות לטעינת התמונה ואז אין בעיה של קאש וכו')
הרצתי אותו תקופה גם על ראוטר לבדוק אופציה של הרצה מקומית כדי להרויח גם בעיות של אבטחת מידע כי כשרץ מקומית אפשר ליצור תעודה לכל משתמש ושום מידע לא יוצא החוצה)
למעשה לא מוצא כדאיות כלכלית להוציא כזה מוצר לשוק
אנשים רגילים לשלם כמה עשרות שקלים על סינון ולא רואה איך זה אפשר לממן עם זה סינון עם AI + תמיכה טכנית ופתרון בעיות מהיר (אנשים רוצים פתרון לבעיה שלהם תוך כמה דקות ולא ימים)
תודה רבה על דבריך בנוגע לנתיב.אשמח לשמוע ממישהו שיש לו טאבלט עם חסימה של נטפרי
על המעלות והחסרונות
פשוט יש לי עם נתיב ומאוד בעייתי לי שחוסמים גם ערוצי יומיות שאין בהם בעיות
שזה כן פתוח בנטפים אבל נטפרי אם מתקינים אי אפשר להסיר
ולכן צריך לברר טוב לפני שמתקינים
נראה שיש כאן איזשהוא בלבול בנוגע לנתיב.בנתיב נפתח תמונות שלנשים בכניסה לאפליקציה של הבנק למשל
אבל מצד שני חוסמים הרמטי יוטיוב בניגוד לנטפרי
ולכן זה פשוט לא מתאים לי
אבל לפני שאני עובר לנטפים אני רוצה לדבר עם מישהו שיש לו
טאבלט שלהם כי זה לא ניתן להסרה
רמת החסימה בנתיב נקבעת ומלוּוה לאורך השנים על־ידי גדולי ישראל ורבנים המלווים את המערכת מקרוב.מה רמת החסימה?
אשמח לפירוט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //