רוצה ליצור פיסול בחוט ברזל, יכולות להסביר לי איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי ליצור כזה דבר
איזה חוט צריך?
איך יוצרים את הצורה?
ואיך עושים את זה בפועל?

• הוסף לסימניות
צריך חוט ברזל שניתן לכיפוף אבל לא רך מידי כדי שהצורה תישאר
בדכ משתמשים בחוט שזור שמשמש לבניה וקונים אותו בטמבור
חותכים עם קאטר איכותי או מספרי פח-פח ומפרידים את השזירה

החוט קצת מוציא צבע על הידיים אז מי שקשה לה יכולה להשתמש בכפפות עבות
(בגמר היצירה מרססים את הכל בספריי שחור

לגבי הצורה
בונים קודם כל את התבנית
לדוגמא אם את רוצה לעשות ציפור
יוצרים צורה אובלית מ4 חוטים
ואז מתחילים להעביר את החוט בפנים הלוך ושוב בצורה רנדומלית
קצת קשה להסביר

נראהלי יש לי דרכה מהרשת אחפש לך

קבצים מצורפים

• IMG_0132.jpg
    IMG_0132.jpg
    KB 213.1 · צפיות: 38
  • IMG_0149.jpg
    IMG_0149.jpg
    KB 322.7 · צפיות: 36
  • IMG_0151.jpg
    IMG_0151.jpg
    KB 513.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
כאן
הבת שלי השתמשה בחוט ברזל רך יחסית
אבל זו תמונה חד מימדית שמניחים על משטח
וזה קל הרבה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה