רוצה ללמוד אנגלית. איך?

• הוסף לסימניות
רוצה ללמוד אנגלית. איך? וכמה זמן בערך זה לוקח?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
א. כל אחד והקצב שלו שאלת השאלות היא : כמה שעות תשקיע כל יום . מה הכישרון שלך לשפות וכו'
ב. חבר שלי למד בברליץ והוא מדבר אנגלית יפה מאוד אחרי חצי שנה והוא לא השקיע הרבה בכלל המעלה במקום כזה שמדברים איתך אנגלית גם את לא תבין כאילו אתה באמריקה .
ג . אני למדתי דרך המחשב ( קיבלתי כמה גיגה של שיחונים לפי רמות ) ואני חושב שהאנגלית שלי סבירה .
ד. דרך שלישית תמצא סרטים עם תרגום לעברית למטה ( יש הרבה סרטים ראויים למגזר כמו סרטי טבע וכדו ') אומרים שזו שיטה לא רעה בכלל .
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המטרה היא להצליח לקרוא ספרים מקצועיים. פחות לדיבור.

• הוסף לסימניות
לחפש ספרים בעברית שיש עליהם תרגום לאנגלית ולקרוא את שניהם.

• הוסף לסימניות
למה לא תיקח מורה פרטי? תגדיר לו בדיוק מה אתה רוצה, תתקדם לפי הקצב שלך ואם לא תהיה מרוצה - אתה יכול להפסיק ללמוד אצלו בלי להפסיד כסף.

• הוסף לסימניות
לקרוא ספר באנגלית וכל מילה שאתה לא מבין להסתכל המילון ולרשום בקטן מעל המילה
כל זה מדובר כשאתה יודע כללי דיקדוק של אנגלית, בשביל זה צריך ספר שמלמד כללי דיקדוק

• הוסף לסימניות
ביה"ס ברליץ הוא מעולה לדיבור חופשי. אם המטרה היא יותר קריאה אני בעד מורה פרטי.
אם יש סבלנות וכן רצון ללמוד לבד, אז כדאי מאוד לקחת טקסטים בטנגלית ממש כמו אלו שמיועדים לכיתתות ז' ומעלה לפי רמות ולא לאט להתקדם עד שמגיעים לרמה של טקסטים ממש קשים,
כמו ספרות מקצועית. טקסטים ניתן להשיג באינטרנט וכן בספרי לימודלביה"ס ותיכון לשפה האנגלית .
good luck!

• הוסף לסימניות
ערכת לימוד אנגלית של "בילסון"

• הוסף לסימניות
יש אתר מצוין (בתשלום) בשם 'תרגמני' שדרכו ניתן ללמוד אוצר מילים באנגלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה