דרוש מידע רוצה ללמוד דרמה!

• הוסף לסימניות
איפה לומדים את זה? אשמח גם לפרטי יצירת קשר

• הוסף לסימניות
אני בת 30...
למדתי דרמה בשבילי ואני רוצה עוד.

• הוסף לסימניות
יש את מירי ברנשטיין
יש לה סניף בבני ברק
ובקרוב היא פותחת סניף ברכסים
תנסי לברר
1700707709

• הוסף לסימניות
בירושלים יש מלא מקומות
יש אחת לא זוכרת את שמה
שהיא הציגה אצל טלי אברהמי
וחזרה בתשובה
היא תותחיתתת
תנסי לברר עליה
חבל ששכחתי את שמה בדיוק עכשיו
אם אזכר
אכתוב לך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בירושים יש מלא מקומות
יש אחת לא זוכרת את שמה
שהיא הציגה אצל טלי אברהמי
וחזרה בתשובה
היא תותחיתתת
תנסי לברר עליה
חבל ששכחתי את שמה בדיוק עכשיו
אם אזכר
אכתוב לך
אשמח שתכתבי לי כמה שיותר מהר...
אני תלויה בזמן כי בררתי על מקום מסוים ששם מתחילים ממש עוד מעט ואני רוצה לבדוק גם במקומות נוספים.

• הוסף לסימניות
אשמח שתכתבי לי כמה שיותר מהר...
אני תלויה בזמן כי בררתי על מקום מסוים ששם מתחילים ממש עוד מעט ואני רוצה לבדוק גם במקומות נוספים.
אנסמבל בירושלים בהנהלת אלינור מיכאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה