רוצה לעבוד באולפן-

• הוסף לסימניות
מכמה סיבות, החלטתי שאני רוצה לעבוד באולפן כלשהו,
רצוי אחד שמתעסק בסרטים עלילתיים גם.

למה?
בעיקר כי מבחינה מקצועית ואישית אני מרגישה שאני רוצה להתקדם,
ולהתעסק בדברים שיותר מעניינים אותי, (ולמדתי קולנוע..)

וגם כי המחשב שלי דורש יותר מדי טיפולים בזמן האחרון,
ונמאס לי מלקוחות שעושים פרצופים עד שהם מואילים לשלם, זה פשוט לא בשבילי.

כיוון שיש לי מגבלה גדולה,
שאני מחפשת מקום דתי, רציתי לשאול אם מישהו מכיר או יודע על מקום כזה
או על כיוונים לחיפוש..

אשמח לעצתכם!!

• הוסף לסימניות
תבדקי באולפנים של הידברות, אם למדת ואת מקצועית - אולי יש סיכוי....

• הוסף לסימניות
בהצלחה,
ואל תתיאשי (לדעתי, אין הרבה אולפנים מקצועיים במגזר שלנו, אבל אולי תצליחי לעניין משקיע כמו צלם בהקמת תחנת עריכה מקצועית... מי יודע?!)

• הוסף לסימניות
הבעיה (במגזר..) אכן ידועה ומצערת..
ולכן פניתי לכאן,
ואנסה בעז"ה גם לפנות למורים שלי מביה"ס, שבטח יכירו משהו,
ובעזרת ה' יהיה בסדר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;487194:
תבדקי באולפנים של הידברות, אם למדת ואת מקצועית - אולי יש סיכוי....
למיטב זכרוני הם משלמים שכר נמוך (בסביבות 4000). כעצמאית היא תעשה יותר.
ובכלל.. לעבוד בהידברות זה לא כזה אידיאל לעורך שרוצה להתפתח ולהתקדם בחיים.
אני מכיר את העורך של 'ניצוצות של קדושה' ואני ינסה לבדוק אם הם מחפשים עוד עורכים/ות.
ודרך אגב: הבעיה הנפוצה במגזר החרדי קיימת במידה מסוימת גם בחברות

• הוסף לסימניות
אני רוצה להיות מנהל בנק, למה? כי בא לי סתם לשבת על כסא ולקבל משכורת גבוהה, ברצינות? שאת מסבירה למה אני מצפה לשמוע מעלות כמו מקצועיות, ידע, ניסיון וכו'

• הוסף לסימניות
ספרתי למה אני רוצה, כשאנסה להתקבל לאיזה מקום,
אספר להם על ידע מקצועיות וניסיון, טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה