עזרה רוצה לקבל 500 ש"ח? כנס!

מצב
הנושא נעול.
שלום לכולם אבא שלי עבד בבורסה ברמת גן המון שנים ועכשיו הוא רוצה לפתוח לפחות בהתחלה חנות לתיקון וצורפות ושיבוץ תכשיטים
אני מחפש שם קצר קליט לעסק שימו לב מטרת העסק לפחות בהתחלה הוא תיקונים לתכשיטים וכלי כסף.

מי שיתן שם שיילקח בסופו של דבר לחנות שתיפתח בס"ד יקבל על אתר 500 ש"ח וכמובן תכוונו גם לגמול חסד עם יהודי
זה חשוב לנו מאודדד.
נשמת הזהב

שלום לכולם אבא שלי עבד בבורסה ברמת גן המון שנים ועכשיו הוא רוצה לפתוח לפחות בהתחלה חנות לתיקון וצורפות ושיבוץ תכשיטים
אני מחפש שם קצר קליט לעסק שימו לב מטרת העסק לפחות בהתחלה הוא תיקונים לתכשיטים וכלי כסף.

מי שיתן שם שיילקח בסופו של דבר לחנות שתיפתח בס"ד יקבל על אתר 500 ש"ח וכמובן תכוונו גם לגמול חסד עם יהודי
זה חשוב לנו מאודדד.
פניני חסד

זה חשוב לנו מאודדד.
אור הזהב

זה חשוב לנו מאודדד.
בלתק
תיקונשיק
תכשיקשק [תכשיטצ'ק]
צירופים
זהבל'ה
גולדן סילבר
כסוף
כוסף [צורף+כסף]

אתם מאוד נחמדים,
אבל לא התכוונתי לשום דבר מיוחד, זה מה שעלה לי
והייתי ממליצה שנכבד יותר אחד את השני
התגובות התוקפניות האלו לא מתאימות
מתנצל
לא התכוונתי לתקוף, חלילה
בסך הכל ציטטתי את השם שהצעת ועשיתי סימני שאלה
כי באמת עניין אותי מלשון מה זה "זהבל".
ואחר כך זה כבר היה עקיצה שבאה להגנתך והחזירה למי שעקץ אותך...

זה חשוב לנו מאודדד.
דבר ראשון - מאחלת לו , מכל הלב , בהצלחה רבה .......
דבר שני -
* .... The beauty in the small details ,
* מגע של זהב ,
* ברק מחדש ,
* רגעי זהב ,
* ליטוש ,
* אריסטה , ( נובעת מהמילה " אריסטוקרטיה " ..... )
* אוריון , ( במסורת האסטרולוגית . " אוריון " מעלה תחושה של זוהר , יוקרה והדר .... )
* Majestic ( מתארת משהו שהוא מרשים מאוד .... )
* Gleam ( ברק .... )
* Lux ( אור , נגזר מהמילה בלטינית ........ )
* Splendor ( הדר ... )
מתחת לשם , הייתי כותבת את הביטוי : " ממלאים את החסר " / " fill in the blanks " ..... !!!!
בהצלחה רבה ....

• צורף הזהב
  • ניצוץ התכשיט
  • מגע צורף
  • יופי מחודש
  • ברק הצורף
  • שיבוץ מושלם
  • כוכב התכשיט
  • אומנות הכסף
  • צורף הניצוץ
  • חן הזהב

זה חשוב לנו מאודדד.
לדעתי - 'היהלומן' - שיבוץ תכשיטים. שזה גם יכול להיות יהלומאן (איש יהלום)

היימשע ניצוץ
שם המשפחה של בעל החנות למשל "ישראל הצורף"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה