אמא'לה - איזה שמות ........
- "אור של חן"
"תכשיטי מצווה"
"יהלומים יהודיים"
"מאור ושמחה"
"תכשיטים מהתורה"
"תפארת ישראל"
"חכמת התכשיטים"
"נחלת יהלומים"
"תכשיטים עם משמעות"
"תכשיטי אמונה"- שיינעס פון הארץ" (שיינעס - יופי)
"תכשיטים און צדיקים"
"אוצרות פון דעם יוד"
"זיסע תכשיטים"
"שטיקלעך ליכט" (שטיקלעך - חתיכות)
"טײַערע זכרונות" (טײַערע - יקרים)
"ליכטיקע תכשיטים"
"שיינקייט און ערטרעינונג" (ערטרעינונג - תחושת תועלת)
"בּריליאַנטע חנוכה"
"חסידישע תכשיטים"
עד מתי האתגר?שלום לכולם אבא שלי עבד בבורסה ברמת גן המון שנים ועכשיו הוא רוצה לפתוח לפחות בהתחלה חנות לתיקון וצורפות ושיבוץ תכשיטים
אני מחפש שם קצר קליט לעסק שימו לב מטרת העסק לפחות בהתחלה הוא תיקונים לתכשיטים וכלי כסף.
מי שיתן שם שיילקח בסופו של דבר לחנות שתיפתח בס"ד יקבל על אתר 500 ש"ח וכמובן תכוונו גם לגמול חסד עם יהודי
זה חשוב לנו מאודדד.
נראה לי גםעבדו עלינו...
זה פשוט כי אף אחד לא ענה כן על ה500 ש"חחבר'ה
חבל על המאמצים
בא ניק פתח אשכול ו--נעלם
מצטרפת...לא אישי לכאן אבל בהחלט גם
אני חושבת שבשביל ההגינות והכיף צריך שיהיו חוקים ברורים.
מי שמעלה כזה אשכול ודומהו חייב לקחת בסוף שם אחד מכל ההיצע
הוא לא חייב להשתמש בזה אבל לבחור כן.
שיהיה דד ליין לבחירה.
אם הוא לא בחר אז להשהות או משהו כזה את שם הניק שלו
להוליך שולל זה ממש לא נעים ולא מכבד
כן 500 שח זה סכום יפה ובהחלט הגיוני שרבים מכאן התאמצו
בתקווה להבנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים