דרוש מידע רוצה לקנות לבעלי בושם, מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל שמות של בשמים טובים לגברים
או אם יש קישור לאשכול עם המלצות טובות, לא מצאתי

• הוסף לסימניות
תלוי מה הסגנון שהוא אוהב
מי שאוהב סגנון עדין- ממליצה מאוד על מון בלאן

• הוסף לסימניות
יש המון אשכולות על זה תעשי חיפוש בגוגל בושם לגבר פרוג.
סתם ככה לדעתי עדיף לשאול את בעלך או את יודעת לבד מה הא אוהב יש המון סוגים וכל גבר אוהב משהו שונה, מה שלאחד בושם לשני זה הפוך. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שאנל בלו

דולצ'ה גבאנה

• הוסף לסימניות
שאנל בלו

דולצ'ה גבאנה
ממש מומלץ מנסיון.

• הוסף לסימניות
יש סוג שנקרא 212.
מאד עדין ושונה.
ריח סולידי ומכובד.
עולה 200 - 250.

• הוסף לסימניות
אני גם חיפשתי והרוב המליצו לי על אינויקטוס וארמני.

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההמלצות!
אני רוצה כיוון כדי שאני אלך לסופר פארם אני אדע על מה להסתכל
את המונט בלאנק השחור יש לו וגם בושם של גוצי שכתוב עליו guilty והוא מאוד אוהב (בושם מעולה ומאוד יוקרתי למי שמחפש)
בסגנון הזה
כמובן שאצרף פתק החלפה והוא לא יפתח לפני שהוא ילך לנסות את הטסטר בחנות (למי שדואג)

• הוסף לסימניות
יש את הארמני CODE

עדין מצד אחד ומיוחד מצד שני.

1613995682261.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה