רוצה לקנות מחשב נייד מעולה מהיר וחזק

• הוסף לסימניות
חשוב לי בעיקר המהירות (כשאני מדליקה זה מיד מתחיל לעבוד בלי לחשוב הרבה, כטבעם של מחשבים:))
מי יכול להמליץ לי על מחשב?
ועל חנות?
או אולי אחד מהטכנאים פה? המלצות?

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה, אולי אפשר לארגן איזושהיא קבוצה?

• הוסף לסימניות
החלק שהכי מזניחים משום מה במחשבים ניידים חדשים , זה ה SSD.

אם אתה רוצה מחשב שמגיב מהר , לא יעזור לא I7 ולא 32GB זיכרון , צריך SSD.

אם אתה צריך בנוסף גם מקום , לרוב הניידים העסקיים יש מקום ל SSD קטן מסוג MSATA בנוסף לדיסק רגיל.

• הוסף לסימניות
אם נזרקה לאוויר הצעה של קבוצת רכישה, אפשר לרכוש בקבוצת רכישה מחשב מחודש של דל DELL Precision M4500 עם SSD 160GB מעבד i7, זכרון 8GB, כרטיס מסך עצמאי Nvidia Qauardo FX 1800M 1920X1080 2GB ומערכת הפעלה חלונות 7 או 8.1 פרו ב-3000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום
http://ksp.co.il/?uin=22126

מהיר ביותר (בדיקה בפועל בשטח)
איכות לא בדקתי היינו לא עשיתי השוואה, אבל גם בלי השוואה הוא נראה איכותי כמתבקש
והמחיר זול מאוד ביחס לאחרים ושעוד אין להם את הנתונים כמו שלו (נכון עד לכ4000 ש"ח).

נ.ב. על אף שהמוצר נרכש כבר מרוב חנויות הרשת בכל זאת ניתן לגשת לסניף הקרוב ולבצע רכישה משם שיביאו לסניף הקרוב אליך.
בנוסף, רשת המחשבים קי. אס. פי. מתחייבת למחירים הזולים ביותר בארץ!!

• הוסף לסימניות
א. אני לא מתלהב מחנויות שיוצאות בהודעה שהם מתחייבים למחיר הזול ביותר בארץ, תמיד הם יטענו או שזה מחודש או שזה פרללי, או לא מאותו ספק, וכו'...
ב. העלאת מחשב במהירות, זה כמו שנאמר פה דיסק קשיח מסוג SSD פותר את הצוואר בקבוק של המחשב, זה מה שיתן את המענה האמיתי.
ג. אם כבר SSD רצוי לוודא שזה יהיה אינטל מסידרה 5, שהם הכי אמינים עם אורך חיים ארוך (כוננים אלה מוגבלים בכמות הפעמים שאפשר להעתיק ולקרוא מהם מידע!!! לעומת זאת הם מהירים ב500%)
ד. אני ממליץ יותר מבחום על חננאל בראנד מבני ברק, שלדעתי אין שני לו, גם מבחינת הידע הטכני שלו, גם מבחינת הניסיון שלו, וגם מבחינת המקצועיות שלו, בן אדם שבמינימום זמן עולה על הדיאגנוזה של המחשב ופותר תקלות, מתמצא בכל הקרביים של התת צ'יפים של המחשב, והוא יודע לזהות חלקים אם הם מחודשים או חדשים, שזה לא פחות מחשוב, ולמרות כל זאת, לפעמים הוא מוצא דילים יותר זולים מחנויות מפורסמות כזולות, אבל על טיפול במחשב הוא לוקח מחיר בהתאם לרמתו, דהיינו מחיר גבוהה, אבל בהחלט מוצדק, אתם יכולים לקחת טכנאי זול ב50 ₪ ולשלם לו על 4 שעות עבודה כדי שיגיע לפתרון הסופי, ואתם יכולים לשלם לבראנד 200 ₪ ותוך שעה לצאת עם הפתרון הסופי...

• הוסף לסימניות
מפרט המחשב

קבצים מצורפים

• מחשבים.pdf
    KB 134.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1282022:
החלק שהכי מזניחים משום מה במחשבים ניידים חדשים , זה ה SSD.

אם אתה רוצה מחשב שמגיב מהר , לא יעזור לא I7 ולא 32GB זיכרון , צריך SSD.
למה?
והאם זה רק לאחרונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראליי;1290177:
אם לא היה מחודש היה נהדר

חדש בנתונים כאלה עולה באיזור ה-6000 ש"ח. מה רע במחודש כל עוד יש אחריות על המוצר? אנשים קונים רכבים יד שניה עם כל הסיכונים של ירידת ערך, תאונות קודמות, שחיקה מכאנית, נזילות ועוד בלי אחריות, אבל לא מסתדר להם בראש לקנות מחשב מחודש שהבלאי המכני שלו זעום, בלי מכות בשאסי ועם אחריות.

הכל זה עניין של שינוי חשיבה.

• הוסף לסימניות
הרמקולים בדגם של הטושיבה במפרט שצויין מאוד חלשים.
בנוגע לSSD, כן זה מאוד משמעותי, בעבר לא היה את הטכנולוגיה המהפכנית הזאת, אבל המחשב מהיר
אבל הדיסק קשיח הישן הוא מסוגל לקצב של עד 100 מגה לשניה לעומת כ550 מגה בSSD,
זה אומר הרבה, שהמחשב צריך להדלק ולהטעין את הוינדוס, במקום לקרוא את הקבצים במהירות איטית הוא פשוט טס, והמהירות העלאה של מחשב על SSD גם אם המחשב עצמו ישן יחסית, זה לא אמור להיות יותר מ10 שניות למרות שיש מצב גם להרבה פחות מזה

• הוסף לסימניות
תודה.
מצלמה, רמקולים וכו' אלו מהדברים הפחות חשובים לאנשים בד"כ.

• הוסף לסימניות
זה נכון, אבל אני לא מדבר רק על איכות הרמקולים אני מדבר גם על הווליום של הרמקולים...
לטושיבה יש כמה סדרות לכל מיני סוגי לקוחות יש סדרה לעסקים יש לגיימרים וכו' יש להם סידרה עם רמקולים של אלטק לסינג שהם טובים מאוד, ולHP יש סדרות עם רמקולים של הרמן קרדון שהם גם בין המובילים בשוק, ושוב, אם את רוצה לקנות במקום אמין אני חוזר על ההמלצה לקנות אצל בראנד, ואם את כבר קונה אצלו, אז חבל לך אל כל החיטוטים וההתייעצויות כי כל מה שכותבים כאן, הוא כבר יודע... שהוא מייעץ זה הרבה יותר עמוק מאיזה חברה, הוא מסתכל גם ברמה של צ'יפים שעל הלוח אם ועוד פרטים נסתרים מעין הטכנאי המתחיל... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה