מצלמה רוצה לקנות מצלמה - 'מבינים' לכאן

• הוסף לסימניות
canon4000d חוץ מזה שהזום קצת קטן

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהg7 מארק2 הכי טובה וחדה

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לפני שמחליטים להיכנס לאשכול הזה
יש שם הרבה מידע מה טוב ומה פחות טוב...
אחרי שתעברו קצת על זה אולי פחות תחשבו לקנות את ה-G7...
וכן יש שם הרבה מידע על מצלמות יד 2
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה לא טוב בG7?
אני אמנם נגוע (מוכר G7), אבל אין מה להשוות בין המצלמות שהוא מביא שם לG7. אפשר לכנות בכינויי גנאי 'עדר' לאנשים שמבזבזים כסף על מצלמה טובה, ואפשר לקרוא לזה 'חכמת ההמונים' שיש כ"כ הרבה המלצות על מצלמה ספציפית.

• הוסף לסימניות
תבדקו באתר הזה :
https://cameradecision.com/
אפשר להשוות שמה בין כל הדגמים של כל החברות לראות את היתרונות ואת החסרונות ואת הדירוג הסופי
בקיצור פיינע נייעס
היתרון היחיד שיש לקנון על השאר שיש אופציה לעברית שזה יתרון גדול לאחינו כל בית ישראל

• הוסף לסימניות
מה לא טוב בG7?
אמנם לא ניסיתי אותה בעצמי, אבל אחרי שראיתי מה שכתבו אנשים שכן ניסו (באשכול ששמתי קישור אליו) ממש לא מתחשק לי לנסות אותה אפילו במחיר יותר שפוי.
וסתם הערה, לאיזו מצלמה טובה יש זום אופטי כ"כ קטן?
ותחשבו לעצמכם מתי אתם בד"כ משתמשים במצלמה, ויש סיכוי גדול שתגלו שגם אם המצלמה תהיה קצת יותר גדולה ולא תוכל להיכנס לכיס זה לא נורא בכלל... ולכן ודאי עדיף לקנות מצלמה כדוגמת ה-SX60 או SX70 שהם מוגדרות יותר מקצועיות, והרבה הרבה יותר טובות מה-G7, וגם הרבה יותר זולות. (חדשה עולה בערך 2500)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה