- הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות רכב חסכוני
מתלבטת בין טויוטה יאריס
ליונדאי i20
מה הכי מומלץ?
מתלבטת בין טויוטה יאריס
ליונדאי i20
מה הכי מומלץ?
אנחנו לא עושים הפליות.....מה הרכב הכי מומלץ לאישה?
אולי עוד כמה פרטים על הדרך?יש לי יאריס היברידי (יוצא למכירה בעוד שבועיים, עקב מעבר לרכב 7 מקומות ב"ה)
חסכונית מאוד-מאוד. כמדומני שהיא הכי חסכונית בקטגוריה.
אמינה, שקטה, נסיעה חלקה ונוחה.
בקיצור, טויוטה...
איזה שנתון?
יד?
כמה ק''מ?
מחיר?
יש לי יאריס היברידי (יוצא למכירה בעוד שבועיים, עקב מעבר לרכב 7 מקומות ב"ה)
חסכונית מאוד-מאוד. כמדומני שהיא הכי חסכונית בקטגוריה.
אמינה, שקטה, נסיעה חלקה ונוחה.
בקיצור, טויוטה...
רכב שלא יצרוך טיפולים וביקורים במוסכיםאנחנו לא עושים הפליות.....
מה את מתכוונת?
כן.יש לי יאריס היברידי (יוצא למכירה בעוד שבועיים, עקב מעבר לרכב 7 מקומות ב"ה)
בכמה?
מה קנית בסוף אני מחפשת המלצה, המליצו לי על יונדאי I10 /קיה פיקנטו מה הכי חסכוני והכי מומלץ?אני מעונינת לקנות רכב חסכוני
מתלבטת בין טויוטה יאריס
ליונדאי i20
מה הכי מומלץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים