כללי רוצה לשמוע מנסיונכם על מדפסת לייזר צבעונית

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום לכולם ותודה מראש

אני רוצה לקנות מדפסת לייז צבעונית והייתי שמח לשמוע מנסיוכם איז כדאי ולמה והכיהכי חשוה איזה לא ולמה

שוב תודה
ללה

• הוסף לסימניות
תודה, גם אני רוצה לקנות, מאוד חשוב לקבל המלצות..

• הוסף לסימניות
הוקפץ מחמת חוסר בתגובות

הוקפץ מחמת חוסר בתגובה
נכתב ע"י ללה בינט;319085:
בס"ד
שלום לכולם ותודה מראש

אני רוצה לקנות מדפסת לייז צבעונית והייתי שמח לשמוע מנסיוכם איז כדאי ולמה והכיהכי חשוה איזה לא ולמה

שוב תודה
ללה

• הוסף לסימניות
לנו יש בבית סוס עבודה רציני- HP לייזר 1600. לא יודע כמה היא מבחינת הקפדה על צבעים, אבל לנו זה ממש מצוין!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב-oki c5250, מרוצה מאוד מהאיכות והשירות.

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת לייזר צבעונית אני לא זוכרת את המספר אני חושבת 5150 (אני צריכה לבדוק את זה) ואני מאוכזבת קשות.
היא לא נותנת את הצבעים הנכונים ב-כ-ל-ל במיוחד בצבע הצהוב היא פשוט נותנת צבע אחר. צבע מאד חזק ורווי. אף פעם לא הצלחתי להגיע איתה לצבע אופוויט בהיר.

ממש ממליצה ללכת על מדפסת הזרקת דיו שנותנת את הצבעים הנכונים.

• הוסף לסימניות
קנינו עכשיו לייזר hp cp1515 שהטונרים שלה זולים (זה היה הכי חשוב לנו)
והיא איכותית ברמה אנחנו מאד מרוצים
נתנו לנו סמסונג לנסיון 10 ימים והיא גם היתה טובה
ולפני זה היתה קיוסרה שהיתה מצוינת רק הדפים יוצאים קצת לאט והטונר יקר.

לדעתי שווה לשלם עוד קצת בהתחלה ואח"כ הטונרים זולים מאשר שתיתקעי אח"כ כי טונר עולה 800 שקל.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב-HP CP 1215.
הצבע הצהוב יוצא חרדלי מאד וא"א לשלוט עליו, למרות שהבאתי כמה פעמים טכנאי לכיול הצבע.
הצבעים האחרים יוצאים דווקא יפה, אבל גם מאד רוויים.

• הוסף לסימניות
יש משהו במה שאת אומרת הצהוב הוא לא ממש אותו צהוב שבמסך.
אבל הוא די דומה
לפני זה היה לנו קיוסרה שהיה יותר מידי צהוב.
אבל בנתיים עדיין לא כיילנו את המדפסת היא חדשה
(אגב, איפה עושים את זה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה