רוצה עור יפה יותר, זוהר וללא נקבוביות.

לשים פריימר לפנים – זה מומלץ לפני שאת מתאפרת. הפריימר ממלא את הנקבוביות ועושה בסיס חלק לפני המייקאפ. יש פריימרים ממש טובים שמיועדים במיוחד לטשטוש נקבוביות, כמו של חברת בנפיט הירוק שהוא מעולה אבל אין להשיג בארץ או סמאשבוקס הסגול
איזה אופציה טובה יש לפריימר מטשטש נקבוביות שאפשר להשיג בישראל?
אשמח מאד להמלצה ❤️

אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות\למצוא את הצמח של האלוורה שדברו עליו פה?

יש כזה דבר קוסמטיקאית ישרה?
הרי כל אחת תנסה למכור לך את החברות שהיא מביאה,,, לא?
מחפשת מישהי בירושלים לניקוי ,שיפוץ ריענון...עור הפנים
יש לי מישהי אלופה שעובדת רק בניקוי פנים
וכן היא ישרה לגמרי!
לא מנסה לדחוף מוצרים!
גובה מחיר הוגן
אומרת לך הכי בהגינות איזה טיפול את צריכה
לקחה לי לניקוי פנים 250 שח
ועוד נתנה לי מתנה אח"כ מסכה וקרם להבהרת סימנים
קוראים לה נעה, מפתח תקווה

וכן היא ישרה לגמרי!
לא מנסה לדחוף מוצרים!
גובה מחיר הוגן
עושה עוד דברים או רק טיפול פנים?

וכן היא ישרה לגמרי!
לא מנסה לדחוף מוצרים!
גובה מחיר הוגן
אפשר טלפון?

האם הפריימר של עדה לזורגן מומלץ מנסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה