רוצה קפה? כנס...

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פונדק הדרכים המפואר שבתחנת לוד.

קבצים מצורפים

• cafe.jpg
    KB 911.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;620877:
פונדק הדרכים המפואר שבתחנת לוד.

בטח התכוונת ל:
"רוצה קפה? כ--נס " :)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה, ופס הצל שנופל מוסיף לה מאד.

• הוסף לסימניות
דווקא הייתי מפחדת לשתות שמה קפה..;) כי חשוך שם.. בר..:eek:

• הוסף לסימניות
תמונה אפופת ארומה.
התופסן המשולש מעל הדלת שאין לי מושג איך קוראים אותו
מצליח להוסיף מימד של עומק לתמונה,
ודוקא בגלל זה הייתי מוותרת עליו (עוקרת אותו בזדון..)
כי בלעדיו התמונה שטוחה, כמעט טפטית,
וזה פשוט מחמיא לה ולאוירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;621384:
דווקא הייתי מפחדת לשתות שמה קפה..;) כי חשוך שם.. בר..:eek:

נכון... זה מה שחשבתי אני כשעמדתי שם ואת זה ניסיתי לתפוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;621390:
נכון... זה מה שחשבתי אני כשעמדתי שם ואת זה ניסיתי לתפוס.

ברוך שכיוונתי..:rolleyes: אבל באמת אחלה של תפיסה!!!
תמונה עם תאורה מדהימה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה