רוצח מסתובב חופשי ב...אוטובוס!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1507258:
הוכחה לוגית מדעית ברורה ומוחצת לנזק האיום של הקרינה באוטובוסים:
ממחקר שנערך ב17 מדינות ובו השתתפו כ8940 אנשים שהגיעו לגיל 90 עולה כי כל המשתתפים הודו כי ברוב חייהם לא דברו בטלפון באוטובוס,
מאידך במחקר דומה בהיקפו שנערך בקרב בני משפחותיהם של נפטרים ל"ע שגילם לא עבר את ה20 עלה כי כל המשפחות הודו שיקיריהם נחשפו במידה רבה לשימוש בנייד במרחבים הציבוריים ובפרט באוטובוסים..
עם זאת, עורכי המחקר מציינים כי עקב כך שאחוז התמותה ממחלות לא עלתה בשנים האחרונות הרי שאת המסקנות הסופיות של מחקר זה נדע רק בעוד 80 שנה כאשר הצעירים שעדיין לא מתו מקרינה באוטובוסים (ומדובר בבודדים ממש..) יגיעו לגבורות...

טוב שהוספת את הפיסקה האחרונה:)

כי זה דוגמא מצוינת לאיך עובד מחקר, ואיך מטים סטטיסטיקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1507258:
הוכחה לוגית מדעית ברורה ומוחצת לנזק האיום של הקרינה באוטובוסים:
ממחקר שנערך ב17 מדינות ובו השתתפו כ8940 אנשים שהגיעו לגיל 90 עולה כי כל המשתתפים הודו כי ברוב חייהם לא דברו בטלפון באוטובוס,
מאידך במחקר דומה בהיקפו שנערך בקרב בני משפחותיהם של נפטרים ל"ע שגילם לא עבר את ה20 עלה כי כל המשפחות הודו שיקיריהם נחשפו במידה רבה לשימוש בנייד במרחבים הציבוריים ובפרט באוטובוסים..
עם זאת, עורכי המחקר מציינים כי עקב כך שאחוז התמותה ממחלות לא עלתה בשנים האחרונות הרי שאת המסקנות הסופיות של מחקר זה נדע רק בעוד 80 שנה כאשר הצעירים שעדיין לא מתו מקרינה באוטובוסים (ומדובר בבודדים ממש..) יגיעו לגבורות...
המחקר הזה נעשה על ידי מכון מחקר אמיתי? יש לך שם שלו?
כי הוא פשוט בדיחה.
לא צריך לתחקר אנשים בני 90+ בשביל לדעת שברוב חייהם הם לא דיברו בטלפון באוטובוס. פשוט ברוב חייהם לא היה טלפון סלולרי...:)
מאידך מתחקור של בני משפחותיהם של נפטרים ל"ע שגילם לא עבר את ה20 עלה כי כל המשפחות הודו שיקיריהם נחשפו במידה רבה ל:
* מזון תעשייתי
* נעלי נייק
* גרבי כותנה
* טיטולים
* קרני השמש
* מים
* מלפפונים
* נייר טואלט
* משקפי שמש
* כסאות פלסטיק
* עפרונות
אני יכול להמשיך, אבל אני אעצור כאן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1508372:
המחקר הזה נעשה על ידי מכון מחקר אמיתי? יש לך שם שלו?
כי הוא פשוט בדיחה.
לא צריך לתחקר אנשים בני 90+ בשביל לדעת שברוב חייהם הם לא דיברו בטלפון באוטובוס. פשוט ברוב חייהם לא היה טלפון סלולרי...:)
מאידך מתחקור של בני משפחותיהם של נפטרים ל"ע שגילם לא עבר את ה20 עלה כי כל המשפחות הודו שיקיריהם נחשפו במידה רבה ל:
* מזון תעשייתי
* נעלי נייק
* גרבי כותנה
* טיטולים
* קרני השמש
* מים
* מלפפונים
* נייר טואלט
* משקפי שמש
* כסאות פלסטיק
* עפרונות
אני יכול להמשיך, אבל אני אעצור כאן..

מה?!? הדברים שציינת מסוכנים? ממתי, כמה, איך???!! :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1508375:
מה?!? הדברים שציינת מסוכנים? ממתי, כמה, איך???!! :eek:
אלו המסקנות שאני מסיק מה"מחקר" המצוטט ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1508380:
אלו המסקנות שאני מסיק מה"מחקר" המצוטט ;)

אוקי. אני לא מאמינה למה שכתוב שם.
.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה